Spenatsoppa med kantareller

Jag visste inte vad jag skulle laga till middag idag, så det blev spenatsoppa med smörstekta kantareller. Ni kan hitta mitt grundrecept till mina soppor här. Soppor är nog ett av mina säkraste kort, jag kan göra allt till soppor och det kan aldrig bli fel, hahaha.

I skrivande stund sitter jag i badet och lyssnar på hur tvättmaskinen går. Det var länge sen jag tog ett långt varmt bad, passar på att göra det nu när Zelda har somnat för kvällen. Skönt med egentid! Även om det handlar om att bara kunna ta ett bad. Jag låste dörren till badrummet t.o.m. Brukar inte göra det annars för att Baggiz tycker om att komma in här när jag badar. Men jag kände att 1 timme för mig själv behöver jag just.

Nu ska jag scrolla genom Pinterest för att hitta inspiration på fina platser i Franska Rivieran, skriva en rese-packlista och avslutar kvällen med att svara era fina kommentarer!

God natt godingar

4 kommentarer

  1. Ser så otroligt gott ut!

    1. Det var den också! Mums! 🙂 <3

  2. Ser såååå god ut! ♥

  3. Ser grymt gott ut ju!! Soppor är ju bäst. Framförallt när man har sjuttioelva grönsaker/rotfrukter i frysen och inte kommer på vad man ska göra med dom. Make a soup!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *