Lunch with ny fab friend Tito

Mina älskade solstrålar! 

Jag och Zelda har varit på en mysig lunch med min fina vän Tito. Vi åt lunch på Ångbåtsbryggan som ligger på Strandvägen. Efter lunchen gick vi längst efter vattnet och köpte varsin mjukglass. Sen tog jag båten hem.

Nu ska jag skynda mig att äta middag, sen ska jag möta upp Tito igen! Min första lilla utgång på lääääänge. Det är ju Prideveckan och jag har pratat med Tito om att vi måste hitta på något skoj. Haha, saknar Zelda redan. Blir nog inte borta länge men det ska bli mysigt att komma ut också!

Ha en underbar kväll älskade ni, ♥

6 kommentarer

  1. Så otroligt vackert halsband, asså wow! 😀

  2. Vem är tito?

  3. Blir det inte varmt för Zelda med den stora rosetten i den här värmen? Tänkte att det blir ju nästan som en liten mössa. Vad gulligt att Tito och Zelda har typ samma frisyr!!! 😃

  4. Vem är Tito???

  5. Det verkligen strålar lycka av dig på bildera, wow asså! ❤️

  6. Beror nog på att du gör så mycket för andra människor. ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *