Frukost med familjen

P.s. inte Zeldas frukost! 😀

Hey älskade ni, 

Hur har helgen varit? Igår hade vi såååå himla mysigt. Mer om gårdagen ska jag berätta lite senare.

Jag älskar verkligen våra mysiga morgnar vid matbordet tillsammans med Zelda. Vi har börjat med den här rutinen när vi visste att Zelda kan sitta i barnstol länge utan att det ska ska kännas jobbigt för henne. Zelda har kunnat sitta med stöd ett bra tag nu men vi har varit rädda tidigare att hon skulle belasta ryggen i onödan så hon fick sitta under korta stunder. Haha, man är så nojig för allt som nyblivna föräldrar.

Nu får lillan sitta vid matbordet och äta lite gröt varje morgon för att hon ska börja vänja sig vid gluten (BVC rekommendation). Vi brukar stoppa gröten i smaknappen så att Zelda själv kan upptäcka den i sin egen takt, 10% går till munnen och resten på kroppen. Men vi matar Zelda mellan varven så att vi vet att hon får i sig den mängden gröt som hon  behöver såklart. Tycker att det är så himla mysigt att mata Zelda. Varför blir jag alltid så glad av att mata mitt barn egentligen? Har ni svar på det?

1 kommentar

  1. ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *