Shoppinghus dag 2

Hey solstrålar! 

Äntligen kan jag sätta mig ner i lugn och ro. Zelda har precis somnat och det är Bills tid om Zelda skulle behöva uppmärksamhet, byta blöja o.s.v. när hon vaknar.

I skrivande stund befinner vi oss i köpcentrum nära här i bor, två dagar på rad nu. Vi klarade inte av att vara hemma när solen har stekt på hela dagen. Nästan att vi vill köpa en AC, dock är det inte så här ekvatorn varmt varje sommar, haha.

Jag passade på att fortsätta läsa genom era kommentarer här i bloggen. Alltså, vad fina ni är som erbjuder hjälp om jag skulle ha frågor kring ämnet som jag kommer att plugga till. Tack tack tack! Vilken trygghet det är att jag har er. Jag kan i princip vända mig till er om allt. Ni har alltid svar på mina frågor. Tycker att just sådana här tillfällen är så mysiga med bloggen eller med er lättare sagt! Det är som att ringa till sin vän när man behöver svar på livets frågor men istället når jag ut till er här. Ni är mina guldstjärnor!  

VET NI VAD?! Jag har fått svar från GLACIAL nu om vårt samarbete. Det blir av! Vi ska göra en kollektion ihop. Äntligen får jag en mindre storlek på flasktermosar!!! Haha, jag som har varit så himla nervös under hela helgen. Åh, känner mig så glad att jag inte vet vad jag ska säga. Jag älskar och uppskattar verkligen sådana här tillfällen. Att jag får jobba med företag som jag genuint gillar. Det känns som en bonus i vardagen att jobba med företag vars produkter jag använder dagligen.

Från och med nu ska jag försöka få in liknande kampanjer
. Kampanjer jag inte ska behöva tvinga fram eller känns ”köpta”. Roligare för mig, för er och för företagen. Det tråkiga är att många företag kan tycka att de redan har fått gratis reklam och inte behöva slösa mer på deras resurser på att gå vidare. Det ska ju vara ömsesidigt. Det är vad jag hoppas på och önskar i alla fall.

Tack för att ni orkar läsa om mina tankar, tack för att ni är ni! 

17 kommentarer

 1. Åh grattis! Glad för din skull ? Där ser du! Inget att vara nervös för ?

  1. Åh tack snälla fina du! <3
   Eller hur! Är glad att jag fick ett lyckligt slut, haha 😉

 2. Älskar forums barn-toa haha! Så lugnt och mysigt, ammningshörna och micro. Alltid fräscht och städat också!

  1. JAG MED! Därför älskar vi att vara här, så barnvänligt 🙂 <3
   Det är samma ägare som Mall Of Scandinavia så de har lite av samma koncept.

   Kramar från oss!

 3. Det blir intressant. Kul att du vågade fråga om samarbete.

  Om jag inte vore långtidssjukskriven så skulle jag välja att starta eget företag. Men energin finns inte. Tyvärr är det nog enda chansen att få komma tillbaka till arbetslivet. Ibland undrar jag hur du orkar?

  Tack själv för att du e unik. ❤

  1. Vad kul att du tycker så! Jag ser också framemot samarbetet, vill komma igång nu nu nu! 🙂 <3

   Du måste tänka på din hälsa i första hand käraste Monica. Ta hand om dig och fokusera på att må bra. Ta en dag i taget. Var lycklig! Ingenting ska komma före hälsan. 🙂

   Jag orkar för att jag har energi. Överdrivet mycket energi, haha.

   Kramar till dig <3

   1. Monica

    Vänta bara tills du passerar 30… vem sjutton drog ur kontakten? ?

 4. Yey, grattis???

  1. Åh, tack finaste du! <3 Kramar från oss!

 5. Grattis! Vad skönt att höra att det blir av!

  1. Tack fina! JAA! Verkligen 😀 Ska bli så himla kul ^^

   KRam!

 6. Grattis! Vad kul och spännande, så glad för din skull Foki! ? ❤️

  1. Taaack underbaraste du! <3
   Jag är sååå glad! Tack för att du är awesome!

   Kramar

 7. Lider med dig om värmen det går inte att vara hemma

  1. Haha, tack 😀
   Det är inte varje sommar det är så här. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen 😀

 8. Fler människor skulle vara som du. Jag tycker du är så trevlig.

  1. Rara du! Vad du är snäll. Det är du som alltid är så trevlig 😀
   Tack för att du alltid sprider så mycket glädje!

   Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *