Kollar på Fotbolls-VM för första gången

Hey älskade ni, 

Zelda somnade för ett tag sen. Jag och Bill fick i oss supersen middag precis. Efter maten hängde vi upp tvätten. Nu vill vi bara gosa ner oss i soffan och kolla på en film. Vet att det är ganska sent för en film men vi har inte haft ensamtid med varandra på länge och vill ägna lite tid för oss själva en stund.

Som jag berättade tidigare umgicks vi med våra vänner idag. Åt lunch, glassar, gick en promenad längst efter vattnet, hängde i solen på bryggan och killarna fiskade. Sen kollade jag faktiskt på första fotbolls-VM match för denna säsong! Även om jag spelade fotboll tills jag blev 15 är så är jag och Bill ganska dåliga med att kolla på sport. Dock tycker jag att det är fint med VM-säsonger på något sätt. Känns som att människor för samman och jag älskar hur folk hittar anledningar till att samlas och umgås med varandra. Det spelar ingen roll vem som vinner, men det är otroligt häftigt att Sverige har kommit så långt ändå!

När vi kom hem från Lappland i Tisdags, tror att det var matchen mellan Sverige och Mexico då. Den dagen märkte jag hur lite taxibilar det var på flygplatsen och hur trafiken var ovanlig lugn. När vi kom fram till lägenheten, på väg in genom porten hörde vi: –JAAAAAAAAA!!! Från lägenhetshuset mittemot. Jag och Bill tittade på varandra och sa: –Nu har Sverige gjort mål. Vi blev så glada att höra hur folk tjöt av glädje.

Imorgon väntar en ännu mysig dag. Vi ska fira Bills mamma som fyller år! Alltså, myshelg deluxe! 

Önskar er en fortsatt underbar helg och kramar från oss älskade ni!

4 kommentarer

  1. Jag spelade också fotboll själv när jag var yngre, men är egentligen helt ointresserad av fotboll, haha. Dock tyckte jag att det var kul att följa Sverige i VM. Synd att vi åkte ut.

    Längs med eller längs efter heter det 😉

  2. Jag kan absolut ingenting om fotboll och tycker det är hur tråkigt som helst att kolla på. Jag längtar tills det är över då jag börjar bli så trött på all tjat om fotboll verkligen överallt!

  3. Hur kan lilla Zelda bara bli sötare å sötare hela tiden…? Hon är ju så gosig! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *