Vilken front-design på parfymförpackning?

Som ni vet håller jag på att göra en Hello Kitty X Foki parfymkollektion. Nu håller de på att ta fram sample på flaskan som ni har valt. Det har tagit lite tid med det faktiskt, de har fått göra om färgerna samt tjockleken på flaskan ett par vändor. Förra veckan fick jag lite förslag på front-design på förpackningen till parfymflaskan men jag har beslutångest! Gah! Vet inte vad jag ska välja. Vilken front-design gillar ni mest? Eller har ni förslag på något annat? 

59 kommentarer

 1. Nummer 3 känns ”klassisk” men jag hade nog faktiskt valt nummer 6!
  Den är spännande och känns personlig i och med signaturen!

 2. Nummer 6 ^^

 3. Nummer 2 eller 10!

 4. 8 🙂

 5. Jag föredrar HK rosetten med din signatur i mitten. ♥

 6. Nr 3

 7. 2 eller 6 (5? den som är i mitten av alla!) tycker jag var finast?? enkla men fina! gillar att den har samma färger som zoirak produkterna❤

 8. Viktoria

  Nummer 6 🙂

 9. Jag gillar 3an, ganska simpelt. Och 6an var bra, men den såg lite ”barnslig” när rosetten är lite sne, typ om du kunde hitta en blandning mellan de två, din signatur istället för bara namnet.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *