Lämnat in ringen

Äntligen har jag kommit till skott hur jag vill göra med min förlovningsring. Jag har inte haft på mig ringen under tiden jag var gravid för att det händer ju att fingrarna sväller upp ibland och ringen har fått ligga i en box ganska länge. När jag tänkte på att jag och Bill snart fyller 4 år om en vecka kom jag på: -Just det! Ringen!
Att välja hur man vill ha sin ring är som att köpa en bostad typ. För mig i alla fall. Det är ju så känslosamt. Man vill verkligen ha den perfekta ringen för att den ska få vara kvar länge och förmodligen kan gå i arv. Jag älskar såklart ringen som den är och kommer att behålla den gamla settingen också. Det är trots allt den här ringen som Bill förlovade mig med. Det är nog därför jag har väntat med att göra om ringen nu ett år senare. Bill förväntar sig att jag ska göra om ringen och tjatat om det många gånger. Han vill att jag ska få ha en ring som jag själv får välja. Inte som han har valt. Haha, jag var såååå nära på att välja en ganska crazy design först men gjorde inte det. Det blev en hyfsat klassisk design med en liten touch vilket jag är glad för nu i efterhand. Ni ska få se ringen sen när den är klar! 

3 kommentarer

  1. Förstår helt känslan! Jag har kvar samma som han friade med (8år sedan nu). Är glad att han valde en slät guldring eftersom jag aldrig burit mycket smycken. Det enda som ibland är ett problem för mig är ju det där med svullna fingrar, men det får man väl leva med 🙂

  2. Ser fram emot att se den när den är klar!!

  3. Spännande 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *