Bibimbap vegetarisk style!

Heeey solstrålar! 

Vi har precis ätit middag, det blev vegetarisk bibimbap av oumph. Bill fick en utan ägg. SÅÅÅÅ GOTT! Fay har ju handlat lite när hon var här under Eminem konserten som var i måndags. Vilken tur att vi har lite mat i kylen när vi kom hem igår.

Bill har tagit hand om Zelda hela dagen idag, jag har bara matat henne. Idag har jag varit tvungen att ha jobb-marathon för att hinna ikapp jobbet som jag missade under de senaste veckorna hos familjen. Jag återkopplade med kollegorna, gick genom packaging design till HK-parfymen med vår grafiska designer och svarade mail som aldrig tog slut. Så fort man svarar kommer det ju alltid nya, haha.

Nu måsta jag slita mig loss från datorn och komma ut en liten stund känner jag. Kanske ta en liten promenad till matbutiken och köpa något gott? Jag älskar matbutiker, haha. Vet inte om någon annan känner som jag men matbutiker ger mig ro i kroppen, det är så mycket gott på hyllorna som man vill ha. Det är ofta att vi åker dit med en lista på 10 saker men kommer alltid till kassan med korgen full. Jag vet inte hur vi lyckats göra det vaaaarje gång.

Vad blev det till middag hos er idag käraste ni? 🙂 

4 kommentarer

  1. Blev en lätt middag på språng här, shoyu tamago! Sojasås ägg. Löskokta ägg som sedan legat i sojsåsmarinad i några timmar. Jättegott och eftersom sojsåsen gör ägget salt behöver jag varken leta efter salt eller kaviar. Så himla gott att lägga dom i en ramen också 😀

  2. Jag ÄSLKAR mataffärer!! Visste inte att det fanns andra som jag ? ser alltid fram emot att gå dit och köper alltid maten några dagar för tidigt för att jag inte kan hålla mig haha. Min favoritgrej att göra när jag är utomlands är att kolla i mataffärer, det är sååå intressant att se hur utbudet skiljer sig från hemma!

  3. När vi är ute och reser så är matbutiker och matmarknader ett måste. SÅ härligt med alla olika produkter, lukter och annorlunda förpackningar. Har fått hela familjen att älska att gå i matbutiker/matmarknader/saluhallar när man är i andra länder eller i Sverige på en annan ort. Maten ser mums ut på bilden, försöker få maken att gå med på flera vegetariska måltider i veckan. Nu är vi uppe i två gemensamma vegetariska i veckan, vill ha 4 men får ta det långsamt. Han är en riktig rödkötts man. Jag älskar skaldjur men kan bara äta det när han inte är hemma, han är tok allergisk.

  4. Jag tycker samma som dig med mataffärer, så himla lugnande och definitivt så mycket gott!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *