Inför midsommar

-Inlägget innehåller direktlänkar till produkter i form av adlinks nedan-

Min kusin och hans tjej kom förbi och lekte med Zelda tidigare idag. Det är ju midsommar om en vecka kom vi på. Gah, jag kan inte förstå att det har gått en vecka redan sen vi kom hit! Jag har inte ens någon tidsuppfattning när jag är här känns det som. Dagarna går superfort här. Jag måste börja planera inför midsommar kom jag på. Det är lite av min uppgift att styra upp med mat och aktiviter under högtiderna med familjen. Sen måste vi hinna åka till stan för att handla lite gott inför midsommarhelgen ju.

Något som jag har hunnit göra redan är att skaffa en midsommarklänning till lilla Zelda. Allt fokus ligger på Zelda numera och inte på mig något mer, haha. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Kanske mjukisbyxor och ett linne med fläckvänliga färger?

Vad har ni för planer inför midsommar? Hur firar ni högtiden hos er? 

Jag köpte klänningen från Åhlens (adlink) för 429:-
Finns också hos BabyShop  (adlink) för 420:-
Såg precis att klänningen finns hos Lekmer (adlink) på rea för 245;-

P.s. Jag skriver var klänningen finns så att ni som inte vill klicka på adlinks kan gå till butiken direkt. 🙂

13 kommentarer

 1. Jättefin men jag tänker att du som så gärna vill vara miljövänlig. Är det inte då väldigt onödigt att köpa en sån engångsklänning? Jag tänker att alla andra kläder kan man ju sälja vidare men just den blir nog lite svårare.. vi har norrbottensdräkter som får vandra runt i släkten för de mindre, varför inte satsa på en sån? Luleådräkten är ju jättefin!

  1. Det blir väl Nationaldag och annat fler gånger om året :p
   Den kan passas vidare så länge det finns barn.

  2. Alla typer av kläder går ju att arvas vidare? Finns ju olika högtider som man kan ha den ”svenska national dräkten” 🙂
   Kramar!

 2. S, en Sverigedräkt kan väl också skickas vidare till andra barn?

 3. Så otroligt fint ❤️❤️❤️

  Världens separations ångest ??.
  Bilder på de sötaste ni sett ❤️?
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  https://nouw.com/sassabassa/bebisarna-ska-flytta-34023977

  1. <3 <3 <3

 4. Denna midsommar blir jag tyvärr hemma. Fick en massa bakslag tyvärr men man kanske kan tjata på familjen att komma hem till mig ? Det brukar finnas aktiviteter i närheten. Annars brukar jag fira med familj eller vänner. Flera av de jag känner har dålig kontakt med sin familj. Tråkigt tycker jag. Familjen e ju de finaste man har. Det e deras föräldrar å syskon som valt att bara ha lite kontakt pga psykiatriska diagnoser eller att deras föräldrar tillhör tex Jehovas vittnen och mina vänner har valt att gå ur.

  Du har rätt om klädseln ? ingen idé att ha finkläder när man har barn. Jag brukar grisa ner mig ändå precis som mina syskonbarn. Min syster säger alltid att vi borde ha haklapp å pipmugg ??? Ingen idé att ha finduk eller snygga kläder ? Nu ska jag ut i solen å njuta. Jag e lyckligt lottad som har fantastisk familj å vänner. Eller tja… vänner… fel att uttrycka sig så… de tillhör min familj oxå.

  Trevlig helg ❤

  1. Jag älskar hur du är så familjekär. Det är så det ska vara. Hoppas att du få en fortsatt underbar helg finaste du!

   Kramar massor <3

 5. Åh, vad fin! Ska kolla om det finns liknande till våran lilla grabb. 😀 Förmodligen är allt för stort för han väger bara 2900g och blir 3 veckor idag. Föddes i v 35, men snart är han ikapp normala tiden. 🙂 Midsommarafton kommer bli lugn för våran del. En mysig promenad och middag får duga.

  1. Aaaaaw, lilla plutten <3
   Grattis till sonen! Ni får ta hand om er och krama lillen så mycket från mig och Zelda.

   Kärlek!

 6. Varför skulle man inte vela trycka på adlink?

  1. Jag vet inte, haha. Jag är kanske lite för över-artig. Tänkte på att vissa kanske inte vill klicka för att vi tjänar faktiskt några öre på länkarna. Men det vore såklart kul att folk gör det ändå. Det blir Zeldas lilla sparpeng. Det är superpraktisk att jag kan leta upp produkterna i bloggverktyget och får länkarna direkt sen är det ju ett plus att man kan tjäna lite extra även om det inte är mycket. 🙂 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *