Home sweet home

Hey älskade ni, 

Flygresan har gått fantastiskt bra för oss! Zelda var vaken hela tiden. Hon sov nästan ingenting på hela vägen. Från när vi åkte taxi hemifrån, när vi checkade in, gick genom säkerhetskontrollen. Hon sov dock en stund på slutet av flygresan när vi höll på att landa vilket var perfekt. Hon grät inte, men ett litet gnäll gjorde hon när hon ville sova i slutet av flygresan bara. Annars var hon lugn och snäll hela tiden vilket vi uppskattade väldigt mycket. Det har trots allt varit en ganska lång resa för henne. Även om det var bara en timmes flyg så är det ju transporten hit till som tog lite tid.

Efter vi hade klivit ut från planet sprang jag jättefort ner för trappan. Jag var så ivrig att träffa min pappa, har saknat honom så mycket. Hörde hur Bill ropade bakom mig när jag sprang iväg: -Hallå, lämnar du din man och barn bakom dig nu? Hahahaha.

Vi började med att storhandla i Luleå först innan vi åkte hemåt. Helst saker som skulle vara svåra för oss att få tag på här. Jokkmokk må vara litet men vi bor i ett ännu mindre by än Jokkmokk, inte så många butiksmöjligheter förutom en liten bensinmack och coop. Nu har vi i alla fall allt vi behöver så vi behöver inte tänka på det.

Fay körde raka vägen hit efter jobbet. Hon jobbar på en hårsalong i Gällivare, det är ungefär 11-12 mil från hennes jobb och hit till oss. Det är lite annorlunda här uppe, allt är på längre avstånd men man behöver inte vara orolig för att sitta fast i en bilkö i alla fall.

Gårdagens middag gjorde jag pulled oumph och rostade rotfrukter. Pappa och Fay tyckte att det var supergott. Under hela middag satt vi och tittade på Zelda mest. Min familj tycker att hon känns så overklig. Att hon finns. Helt plötsligt har vi en till liten person i familjen som vi älskar ovillkorligt mycket. Mossi Fay köpte som vanligt med presenter. Fay är jätteduktig på att skämma bort Zelda med alla kläder och accessoarer, haha.

Äntligen är jag hemma. 

Zeldas första träff med morfar och mossi! 

17 kommentarer

 1. Ha det så bra. Gulliga bilder som vanligt. Kram.

  1. Tack finaste du <3

   Ta hand om dig!
   Kramar!

 2. Så roligt och skönt att höra att allt gick bra! Ha det fint i Jokkmokk!

  1. Verkligen och tack snälla! Så glad att få vara hemma igen. Kommer att ha det mysigt här hemma <3

   kramar!

 3. Carolina Jonsson

  En liten fråga, tog ni med er ert egna babyskydd för taxi och bilresan sen samt vagn? Vi ska flyga med vår 4 veckors bebis i sommar och funderar så över allt man ska ha med sig:)

  1. Japp, vi tog med vårt babyskydd. I taxibilarna brukar de ha de större bilbarnstol så man brukar få ha med eget babyskydd 🙂 Det kommer nog att gå hur bra som helst! ^^

   Kramar

   1. Carolina Jonsson

    Tack för bra svar😊😊 en annan fråga, hade ni en speciell förvaringsväska för vagn och babyskydd eller hur gjorde ni med dem i flyget?

   2. Vi fick en påse för babyskyddet när vi checkade in. Men om ni ska ta med vagnen, kolla in Stokke Prampack! Kan vara en bra investering om man har en dyr vagn och inte vill att den ska repas eller förstöras under resan. Kramar!

 4. Njut och mys med din familj nu! ♥ Jag tänker ha pizza och filmkväll när jag åker hem nästa gång, haha.

  1. Tack finaste! Njuter verkligen av att vara hemma igen. Åh, vad mysigt det låter. Visst finns det inget bättre än sitt ”hem”? Du får hälsa familjen din så mycket från mig nästa gång du träffar dem! 😉 <3

   Kramar <3

 5. Vet inte om jag bara har ”en sån där dag” men hela det här inlägget är bara så fint så jag får tårar i ögonen. Hur du sprang för att möta din pappa, hur Fay körde direkt från jobbet 11 mil för att träffa er, hur ni åt oumph och alla tyckte att Zelda var overklig, att hon är en del av er familj nu. Så himla fint. Livet, vilken grej.

  1. Vad du är underbar <3
   Jag fick också tårar i ögonen när jag äntligen fick vara med min familj. Det är ju så emotionellt <3

   Kramar från mig och min lilla familj finaste du. Zelda hälsar att hon vill ge dig en extra gosig bebiskram också!

 6. Åh njut nu av att vara hemma nu 💗💗💗 Zelda är så lycklig lottad att få ha familjer som din och Bills 💗 Kram till er 💗💗

  1. Det är hon. Är så glad att hon får växa upp i ett kärleksfull och trygg hem. Att hon har så många människor som bryr sig och älskar henne. Tacksam för vår fina familj som ger Zelda så mycket kärlek <3

 7. Välkomna hem till vackra Vuollerim.

 8. Vem är tjejen som håller Zelda?

  1. Min lillasyster! 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *