Äter upp det sista i kylen

God natt fina ni 

Vi har precis ätit supersen middag, det blev wonton-soppa som var kvar från i förrgår. Vi försöker äta upp det sista som finns i kylen så mycket vi bara kan. Det är dock lite grönsaker kvar, svärmor kommer nog att ta reda på dem sen så att de inte lever sina egna liv när vi är borta.

Hur har dagen varit för er? Vi har i alla fall haft en ganska lång dag. Förutom packningen som tog mig evigheter så hjälptes vi åt att diska, tvätta och städa här hemma. Det är ett måste för oss att städa innan vi reser. Vi älskar känslan av att komma hem till ett rent hem, haha. Skönt att allt är färdigt och klart. Puuuh! Nu kan jag äntligen andas ut lite. Kommer att sova gott inatt.

Kan inte förstå att imorgon åker jag hem till Lappland! Imorgon ska jag äntligen träffa min familj som jag inte har träffat på ett halvt år! Jag är så glad att det pirrar så mycket i magen. 

1 kommentar

  1. Ni kan ju komma förbi mig å fortsätta städa ? min disk e ouppfostrad å diskar inte sig självt å hoppar in i skåpen. ??

    Tränade först å försökte ta hand om ett berg med disk ;p

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *