Fräsch sallad

God natt finaste ni, 

Tack snälla för att ni har lämnat tips om bra bärselar som ni använder. Nu har jag lite referenser som jag kan ta upp med Bill imorgon.

Det blev en lätt och fräsch sallad till middag ikväll. Jag kände för att göra något enkelt och snabbt. Efter maten badade jag med Zelda. Hon blir så himla glad och tycker att det är jättespännande när vi har våra badstunder. Jag brukar hålla hennes huvud och hon sparkar från sig med benen som en groda. Hon tycker att det är så roligt hur hon rör sig i vattnet. Hennes min när hon upplever nya saker som hon hon kan göra är ovärderlig! Jag vill bara bita henne, hon ser så söt ut. Varför vill man bita sitt barn? Jag fattar inte. Hon är så söt att man vill ta en tugga typ. Är det något fel på mig? Haha.

Zelda har somnat för en stund sen. Jag och Bill passar på att ha fredagsmys med film och serier. Bill tycker att det är skönt när vi kan se filmer utan att bli avbrutna med matning och blöjbyten, haha. Vi ska strax börja se 13 reasons why säsong 2 om en liten stund. Väntar på grönt te och snacks påfyllning som Bill håller på att fixa till oss just nu.

Hoppas att ni har haft en bra fredag, önskar er en fortsatt underbar helg älskade ni. 

5 kommentarer

 1. Vilken myskväll! 🙂
  Stort grattis till Zelda! <3
  Förlåt för konstig fråga men chansar att fråga…Jag är nu gravid efter missfall. Efter missfallet blev jag väldigt orolig för maten jag åt och att jag skulle få toxmoplasma av nån katt ( OBS har ej katt ) är orolig bara vi hälsar på hos nån med katt eller att nå skumt fastnat i kläderna…. låter helt galet när jag läser! Ni har ju er fina katt och har du varit nå orolig under graviditet eller så? Tack på förhand<3

 2. Det finns något som kallas ”cute aggression”.
  För att kunna hantera dom starkaste känslorna försöker vi kompensera med den motsatta känslan typ. Väldigt intressant!

  http://veckorevyn.com/livsstil/forskare-darfor-vill-du-bita-hart-i-det-du-tycker-ar-gulligt/

 3. Och jag vill typ krama ihjäl söta saker. Så himla konstiga grejer, hahah 😀

 4. Wintersagah

  Hahaha så kul!? Känner så väl igen det där med att man bara vill ”ta en tugga” på sitt barn?? låter ju helt sjukt men verkar som sagt vara något helt naturligt/djuriskt beteende ?? hoppas allt är bra med er? kramar?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *