Vilodag

Hey solstrålar, 

Hoppas att allt är väl med er. Jag vaknade med världens rödaste ögon idag. På det fick jag hosta och snorig näsa också. Idag får det bli en vilodag helt enkelt. Under den här veckan hade jag 1 möte, 3 event och fika med min kompis inbokat. Åh, härligt att börja gå ut lite grann tänkte jag. Men jag har fått ställa in allt förutom mötet. Egentligen vet jag inte ens varför jag försöker göra planer när det är så svårt att hålla dem från vecka till vecka. Vissa gånger går det hur bra som helst men många gånger går det mindre bra. Livet med bebis handlar om att ta det som kommer och inte anstränga sig själv för mycket. Jag som alltid var upptagen innan jag fick barn känner mig ännu mer upptagen nu. Alltid är det nya prioriteringar och mål, haha.

Nu när jag behöver vila som mest har Zelda sovit i snart 2 timmar i skrivande stund! Så här mitt på dagen. Det var evigheter sen hon gjorde det. Så skönt! Det känns som att Zelda känner på sig hur jag mår på något sätt. När jag har varit dödstrött vid ett par tillfällen har hon alltid varit duktig med att sova så att jag fick vila eller sova med henne. Vet inte om bebisar kan känna energin från deras mammor eller om det är en slump för mig nu bara? Vad tror ni? 

14 kommentarer

 1. Haha. Har hon redan börjat spela Candy Crush?! 😉
  Såå duktig tjej!! Vilken level har hon kommit till? 😀 😀
  Kram på Er!

  1. Hahahaha 😀 <3 Ja, hon kommer från en spelnörd familj trots allt 😉
   Zelda är på level 3000 nånting! 😛

   Kramar massor från oss fina du! <3

 2. Haha tror jag nästan stämmer… När man känt sig sämst/varit sjukast är de snällast/tröttast oxå 🙂

  1. Eller hur! Det har hänt så många gånger för oss så det kan inte vara slumpen 😛 <3

   Kramar från oss <3

 3. Underbar bild på er! Hoppas du mår bättre snart!

  1. Tack finaste du! Hoppas att allt är väl med er där hemma!

   Kramar från mig och barnen <3

 4. Funderar också på om bebisar känner på sig saker. Jag har själv dragit på mig en förkylning och då bestämde sig Ester för att sova i 8 timmar på natten, aldrig hänt innan. Och sen bara fortsätte hon sova hela dagen med små pauser för amning, som om hon kände på sig att jag behövde vila😊

  Krya på dig!

  1. Underbart! Jag tror faktiskt att bebisar känner på sig. Hur underbar är inte dem här söta varelser egentligen? Hehehe 😀 <3

   Krama lilla Ester från oss!

 5. Vad skönt att hon förstått hur du känt dig och gett dig lite extra vila när du behövt det 🙂 Barn känner av väldigt mycket av hur mamman mår såklart, så det är inte helt omöjligt!

  1. De säger ju att barn känner hur mamma mår redan i magen. Som när mamma är stressad eller glad. Det är nog inte omöjlig att de känner det på sig när de är ute också nu när jag tänker efter 😀 <3
   Kramar från oss fina <3

 6. Är du allergisk mot pollen? Varit många som inte varit det tidigare som fått allergianfall i år, då det är ett extremt pollenrikt år, blev själv allergisk i vuxen ålder för några år sedan då det också var ett elakt pollenår. Nu är man gravid med svår foglossning och får inte ens ta pollenmedicin, lagom till värsta året, håller mig inne och shoppar bebiskläder, blir dyrt år i år… 🤧😂

  1. Åh usch! Haha, du får kämpa på ^^ <3
   Jag blev allergisk mot pollen sen förra året. Kunde inte ens andas när jag skulle gå lägga mig. Var orolig hela tiden om jag skulle vakna nästa morgon, haha.

   Du får hålla mig uppdaterad om du hittar söta barnkläder 😉 haha <3

   Kramar!

  2. Man får ta pollenmedicin! Herregud vad är det för dumheter! Stackare om nån dum vc-läkare tutat i dig det! Loratadin går bra, likaså ögondroppar och nässpray. Jag tar Desloratadin även om det inte är förstahandsrekommendation. Jag känner mig trygg med det och det är vad som funkar för min hemska allergi. Att det inte rekommenderas beror på för få bekräftande studier men jag har oerhört svårt att tro att det är farligt med tanke på att Loratadin är okej.

 7. My god, alltså ditt barn är det vackraste jag har sett! Ser ut som en riktig version av barnet Edward och Bella får i Twilight! Good job :’-D

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *