Glass och Mango

God natt från mig och min lilla familj käraste ni! 

Vi har varit inne hela dagen idag. Hann inte ens med vår dagliga promenad. Jag vet inte  tiden tar vägen egentligen. Känns som att vi inte har gjort så mycket men ändå så upptagen. Alla måltider som ska lagas, bebis som ska matas, underhålla Zelda, byta blöjor, plocka undan o.s.v. Våra händer är alltid upptagna men ändå känns det som att man inte har gjort eller hunnit med så mycket på dagarna. Vet inte riktigt hur jag ska förklarade att ni förstår vad jag egentligen menar, haha. Men ni småbarnsföräldrar kanske känner igen er? 

Vi har precis sett filmen Black Panther här hemma och mumsat i oss glass med mango. Filmen var suuuuperbra. För mig kan Marvelfilmer aldrig gå fel i och för sig. Alltså, nu vill jag se den nya Avengers filmen ännu mer. Vad roligt att höra från er att den nya Avengers filmen var bra också. Åh, underbart med en mysig avslutning på kvällen så här.

Sov så sött finaste ni, 

4 kommentarer

 1. Har filmen kommit ut än för att hyra?, vart isåfall? 🙂 vill också gärna se den hemma!

  1. Vi kollar via popcorn time 😀 <3

   Kramar

 2. Ha en fin helg. Du har så mysig blogg. Kram fina du.

  1. Tack underbara du! Så glad att du följer bloggen <3
   Önskar dig en fin helg jag med.

   Kramar från mig och barnen 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *