Slutskiss på parfymflaskan

Tack snälla för att ni har hjälpt mig att att välja flaskform till Hello Kitty parfymen. Många av er tyckte om design nr ett. Nu har jag skickat in min slutskiss till vår packaging designer. Väntar på att få den slutgiltiga designen och förslag på paketering. Efter det ska Sanrio godkänna designen såklart. Det är så kul att jag får jobba såhär. Kan spåna mina idéer tillsammans med er helt fritt. Ibland vet jag inte hur jag ska tacka er. Det är ju ni som gav mig inspiration och idéer till att börja med. Tänkt att ni har stor inverkan på vår lilla välgörenhetsprojekt just nu. Blir helt varmt i hjärtat när jag tänker på hur slutjobbet kommer att hjälpa de behövande så mycket. Tacksam för den här möjligheten med Sanrio och att ni stöttar mig. 

Men det är mycket kvar att göra kära ni. Vi hade bl.a. planer på att åka till Frankrike nu i Maj för att kombinera dofterna men Zeldas efternamn är inte klar än och hon har inget pass. Handläggningstiden blev ganska lång för att Bill måste som sagt få sitt namn först. Sen kommer vi att åka upp till mina föräldrar i Juni. Frankrikeresan måste flyttas fram till Juli eller Augusti. Lite förseningar i planeringen men jag ser verkligen framemot resan!!!

Design by Foki & Cyber friend (Ni)

16 kommentarer

 1. Perfekt! Det kommer säkert att bli en underbar parfym. Flaskan ”andas” verkligen lyxig Hello Kitty. Hoppas den blir en storsäljare, lycka till! <3

  1. Finaste Malin! ❤️
   Tack snälla. Vi håller tummarna att allt kommer att gå bra. Ser verkligen framemot slutresultatet! Yeey!

   Kramar ?

 2. Varför svart och guld färg? Hello kitty tycker jag personligen andas mera pastelfärg och mycket färg överhuvudtaget mera. Är intreserad hur du valt färgerna överhuvudtaget. Tack för svar!

  1. Det finns en superenkel svar på det faktiskt. Eftersom det är Zoiraks välgörenhetsprojekt det här jobbet är kopplad till har vi kört svart och guld som resten av Zoiraks serier! Som en symbolisk grej ?❤️ Kramar!

 3. Wintersagah

  Så fin!! ??

  1. Taaaack <3 Det är läsarena som har valt designen, så jag kan inte ta all cred 😉 <3

 4. Jättefint! Men jag är lite nyfiken.. du skrev att många gillade design nummer två, men den som är på bilden här var ju nummer ett? Det blir säkert jättebra iallafall 🙂

  1. Jag menar nummer ett 😀 Haha var antagligen lite virrig när jag skrev det.

   Kramar <3

 5. Jag är så stolt över att vara din cyberfriend, bara så du vet! ??❤

  1. Är lika stolt bara så du vet!!! 😉 <3 Tack för att du är min cybervän!

 6. (Fast jag kommenterade nog aldrig om designen på flaskan, nu blev det lite pinsamt!) ?

 7. Åh vad söt Zelda är <3 så där mjuk och bebisknubbig med dubbelhaka och stora kinder, är ju det bästa som finns! Kommer ihåg när min lillasyster (13 år yngre) var bebis och superknubbig, med sådana där 3 lårkakor till lår, helt underbart! Väntar min egen första nu till september, sååå nervös inför smärtan dock!!! ^^; fick höra att min man plus syskon alla vägde över 4,5 kg, tack för infon svärmor liksom…. ?

  1. Haha, jaaaa. En riktig gullunge är hon 😀 <3

   ÅH! Får man gratta dig i förväg? Kan inte du hålla oss uppdaterad hur det går sen? Du kommer att klara det här galant! Jag var också rädd. Fick gå på terapi och allt men det gick hur bra som helst. Slappnar av och låt kroppen göra jobbet. Jag känner vänner som har fött stora barn och de klarade det hur bra som helst. Det var som att kroppen anpassade sig. Vår kropp är grym!

 8. Hallå där!
  Jag undrar om man kunde köpa parfymen sen när parfymen har lanserat? I want Hello kitty perfume hahah, mvh hello kitty fan 😉

 9. Hej. Är din parfym vegansk? 🙂

  1. Japp! !00& Vegansk 🙂 <3

   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *