Zelda 4 veckor

Idag är Zelda 4 veckor! Men vi har tänkt att alltid fira hennes månadsdag varje 10:e istället. 

Åh, jag kan inte förstå att vi har haft Zelda i en månad redan. Tiden har gått så himla fort. Vad mycket lycka hon har gett oss på dagarna genom att inte göra någonting. Hon ligger bara där och ser söt ut och ger oss enorma lyckorus varje gång vi tittar på henne.

Både idag och igår märkte jag hur Zelda gav mig respons genom hennes söta leenden. När jag bl.a. hade henne framför mig och sjöng log hon ett par gånger och tittade på mig med henne söta ögon. Hon brukar le när jag pratar med henne eller när hon ser mig. Men hon kan också härma mig tror jag, eftersom jag ler och skrattar hela tiden när jag är med henne och hon tittar på mig. Hennes leenden börjar bli så tydliga och långa. Hela hennes ansikte lyser verkligen upp. Detta gör mig så glad varje gång. Ni vet hur glad man blir när någon ler mot en eller hur? Men när Zelda ler mot mig blir jag så där löjlig glad som när man är kär i någon och har miljoner fjärilar i magen. 

Vi kör en liten lek, FINN 3 FEL I BILDEN!

14 kommentarer

 1. Håret är lite utsuddat, en blå blomma är borta och rosetten på nappen är borta ?

  1. BRA! 😀 <3
   Haha jag tänkte inte på att nu är ju svaret avslöjat för alla XD Det blev en ganska lätt lek helt plötsligt 😛

 2. Lilla pluppan växer fort. Njut för sen är det trotsåldern.

  1. Vi njuter verkligen <3
   Haha, åh gosh just det trotsåldern! XD

 3. Inga fel. Zelda är perfekt. ? ??

  1. Hahaha 😀 <3 Så underbar kommentar! ^^
   Tog ett tag innan jag förstod skämtet. Men ja, hon är verkligen perfekt!

   Kramar från oss fina du!

 4. Så fort tiden går, Söta Zelda redan 1 månad.
  Och du och Bill har kommit in i föräldrarollen.
  Roligt att få följa hennes utveckling.

  Karma
  Mandy

  1. Tack Mandy <3
   De första 4 veckorna har verkligen gått superfort för oss. Men vi älskar varenda sekund av det. Även om det har varit många sömnlösa nätter.

   Kramar från oss finaste du!

 5. Lilla vännen då, så söt och vad snabbt tiden går :O
  Kraam <3

  1. Eller hur! 😀 <3

   Kärlek från oss underbara du!

 6. Katarina Viklund

  Hennes napp (mönstret på den är borta)
  Blom tryck på henne tröja
  Håret vid pannan är utsuttat.
  Hon är väldigt söt de lilla livet ??kärlek till er?⭐

  1. JAAA HELT RÄTT! <3

   Zelda hälsar tack så mycket och skickar med söta bebispussar!

   Kramar från oss fina du 😀 <3

 7. När kommer din mor hem?
  Planerar ni resa till huset?
  Ni har blivit en mysig familj.

  1. Mamma kommer hem den 20:e April om allt går som det ska 🙂 Det är fortfarande mycket jobb och fix med huset.
   Vi planerar att åka till Thailand med Zelda efter jul och nyår först. Väntar på att hon ska bli lite större innan vi gör längre flygresor ^^

   Tack snälla för din kommentar! Vi myser för fullt här hemma 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *