Friluftsdag med barnen

Glad lördag finaste ni, 

Vi har precis kommit hem. Har varit till Nickelvikens naturreservat med barnen. Det var supermysigt när det var så många barnfamiljer där. Helt ofattbart att jag också är en av föräldrarna den här gången. De vuxna grillade korv till familjen, barnen lekte, sprang runt och beundrade alla djur som fanns i reservatet. Vilken härlig dag!

Åh vad jag ser framemot alla barnaktiviteter nu framöver. Jag och Bill kommer att hitta på en massa roligheter med Zelda hela tiden. Picknicks, lekland, åka skidor, skridskor, spela fotboll, bygga träkoja och tusen andra aktiviteter. En av de bästa sakerna med att ha barn är att man själv får vara barn, haha. Ni vet… åka rutchkana eller gå loss i leksaksbutiker utan att folk kollar snett på en 😀

Vad har ni underbara människor haft för er idag? 

3 kommentarer

 1. Leklandet roar alla vuxna. Man blir som barn på nytt.

 2. HUR LÅNG TID HAR JAG PÅ MIG?
  Livet är skört, blir inte alltid som man tänkt sig………
  De sista veckorna har jag till och från haft en diffus smärta i magen, mått dåligt, gått ner rätt mycket vikt.
  Påskafton gick det inte längre. Jag fick åka in till akuten.
  Trodde att jag ev. hade magkatarr.

  Röntgen visade något helt annat………
  OMG fattade nada.
  – Blodpropp på levern (lär vara utlöst av tumören)
  – En tumör i början av tjocktarmen

  Jag som varit värsta renlevnads/hälsokostätande personen. Alltid kärnfrisk, aldrig varit sjuk, aldrig ätit mediciner. Inget kött eller mjölk på många år. Aldrig rökt, aldrig druckit kaffe, ytterst lite alkohol (ett glas vin vid enstaka tillfälle).

  Hur är detta möjligt?

  Utlöst av stress, sätta andras behov framför mitt eget liv och hälsa? Det är den enda orsak jag kan komma på.

  Fler undersökningar väntar de kommande veckorna.
  Bl.a. lungröntgen för att kolla efter ev. metastaser.
  Sedan lär jag väl få min dom………

  Elakartat eller inte, behandling? Operation?
  Time will show…..

  Jag är förvisso inte den yngsta här, och har levt ett fantastiskt liv
  med boende och jobb runt om i världen.
  Men hade ändå så många planer för framtiden.

  Nu får jag snabba mig.
  Prioritera mig själv framför andra.

  Börja beta av min Bucket List här och nu……
  Har redan börjat……. röjer och tömmer föräldrabostaden för att sälja den.
  Efter att det är klart, Inte vänta något år, utan redan i år köpa en lägenhet i en närbelägen kuststad.

  Resa, återse en del av mina favvoplatser där jag jobbat.
  Maldiverna, Abu Dhabi, södra och östra Karibien, Bangkok.

  Hoppas jag hinner – och orkar.

  Så att min sjukdom inte utvecklar sig alltför snabbt och framför allt inte i negativ riktning. Just nu vet jag ju inte hur lång tid jag har kvar.
  Månader, några år, eller kanske läääänge………

  Men jag har bestämt mig för att fixa detta, kämpa för att bli bra.
  Dock kommer jag inte att acceptera ingrepp som försämrar min livskvalitet, även om detta påverkar min livslängd.
  Livet är tufft ibland……

  CARPE DIEM

 3. Det tycker jag också är härligt när man är på Leos eller liknande, att kunna åka rutschkana och hoppa studsmatta hur mkt man vill 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *