Vilken flaskdesign?

Kommer ni ihåg när jag frågade er vilken flaskdesign vi borde göra till parfymen? Nu har jag läst era förslag och skissat fram olika alternativ under helgen. Såg att Magdalena har till och med skissat hennes förslag! Wow! Vilken engagemang. Dock fanns det liknande design på marknaden redan, annars hade jag lätt tagit designen. Typisk! Men alltså, hur bra är inte ni egentligen?! Ni får jättegärna ta över mitt jobb när jag blir sjuk i framtiden, hehe. 

Ok, nu röstar vi. Vilken flaskform tycker ni? Det går bra att kombinera, till exempel flaska nummer 1 med lock från flaska nummer 4 eller flaska nummer 7 med mindre rosett o.s.v.

Vore så himla skönt att få klart vilken flaskform som passar bäst så att vi kan finslipa de sista detaljerna och kan gå vidare till nästa steg. 🙂 

85 kommentarer

 1. Oj vad svårt alla var så fina så väljer 2 favoriter nr 1 & 5!

 2. 2, 4 eller 5!

 3. Fyran, fast med tvåans stora rosett ?

 4. 6 I like

 5. 4.
  Är ingen parfym-människa men din ska jag nog köpa 🙂

 6. 2 eller 5!

 7. 6:ans form med 1:ans lock <3 ! Men alla är fina!

 8. Nummer 6! Den känns lite vuxnare men är fortfarande väldigt söt 🙂

 9. 1&6
  ?

 10. Jag tycker 1 &5

 11. fyran var väldigt nice 🙂

 12. Antingen flaska 1 med mindre rosett eller flaska 7 🙂

 13. teresian

  Gillar idén med pumpen i rosetten så 6 eller 7! De är förstavalet. Sen gillar designen på 2 och 3 också. 1 och 4 går bort för mig då de ser lite för vingliga ut med den smala botten.

 14. 3 och 7??

 15. Nr. 6

 16. Angelica

  2 eller 4! 🙂

 17. Nr 2!

 18. Oj vad svårt. Använder sällan parftm pga sambon är allergisk. Men nr. 6 med locket till nr.2. Då jag tycker är nr. 1 påminde mycket om en av Britney Spears parfymer. Lycka till, Foki. Du är så duktig

 19. 4an med tvåans rosett vore sjukt fin!

 20. Väldigt fina allihop, men jag tycker det känns för vanliga tyvärr. Hade varit roligare med något nytt och annorlunda, mer likt Magdalenas förslag. Själv är det nämligen oftast de ovanliga flaskorna jag fastnar för i butiken, och det är dessa jag sedan doftar vidare på innan jag slutligen bestämmer mig vilken jag ska köpa.

  Andra ovanliga parfymer som jag gillar designmässigt är Katy Perry Killer Queen, Only the Brave, Curious av Britney Spears, Dalissime, Lolita Lempicka, To Be, Good Girl av Carolina Herrera mfl.

  Kram Sanna

 21. Nr 1 gillar jag 🙂

 22. Oh vad söta!! Gillar kombinationen av flaska nr 4 med rosett från nr 2!

 23. Nr 5 är söt ? med nr 2ans form kanske ???

 24. 2 an eller 4an.

 25. Nr 1 för flaskformen men med 5ans diamantkork och hänget så är det pricken över i:et!!❤??
  Även 7ans flaskform med 5ans kork och hänge vore fint!

 26. Flaska 6 med lock fr. Nr 2

 27. 3an med 5ans lock skulle vara såååå fint!!

 28. Definitivt 2 eller 5, dels för att de är snyggast i min mening, men också för att jag tycker att flaskorna bör vara relativt smala och avlånga så att de är lätta att greppa.

 29. Jag måste bara berätta att min 4 åring såg bilden lite snabbt och sa direkt: Hello Kitty! ❤

 30. Nr 1 och 7 var mina favoriter 🙂

 31. Nr 1 eller nr 6

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *