Back to the kitchen

Är så himla glad att jag under veckan har fått tillbaka mina matlagningsrutiner igen. Vad skönt att kunna stå i köket och laga mat utan att få ont i ryggen eller benen. Ni vet hur mycket glädje matlagning ger mig. Jag tycker att det är så himla avkopplande.
Bill jublar här hemma varje gång jag serverar maten, haha. Han måste ha tyckt att det var jobbigt tidigare även om han inte vill erkänna det. Men Bill har verkligen varit superduktig i köket när jag inte kunde laga mat till oss. Han såg alltid till att mata oss ordentligt under alla måltider, frukost, lunch och middag. Har aldrig behövt gå runt och vara hungrig.

Det känns skönt att min egen vardag börja falla på plats mer och mer. Jag äter bra, min fysiska hälsa är bra men det saknas bara en dator just nu. Jag vill liksom börja komma in i jobbet och jobba lite smått på förmiddagar, vill inte ligga efter med jobbet alldeles för mycket. Som ni vet är jag egentligen inte ”mammaledig” men det är såklart lyxigt att kunna jobba hemifrån och stanna hemma med Zelda på heltid. Även om det inte bli lika hög fart på jobbet som tidigare så trivs jag såhär. Det kommer att funka hur bra som helst. Det är jag säker på.
Såg nu att MacBook Pro som jag beställde är en beställningsvara. Det tar nog några dagar eller en vecka till innan jag får min nya dator. Jag får gilla läget och fortsätta använda telefonen till allt nu helt enkelt, även om det inte är så där jätteoptimalt ibland.

Förresten, Bill lyckades rädda hårddisken till min dator! Yey! 😀

Till middag blev det stekt ris med ananas och oumph!

3 kommentarer

  1. Vilken härlig mat ? jag har använt telefonen till allt i två år nu efter att det först föll kaffe på den och sedan drog vår bebis ner den från soffbordet så skärmen sprack. Nej, vet inte själv heller riktigt hur det gick till, men nu har vi klarat oss utan fastän det är lite småjobbigt nog. Den fungerar dock så har den kopplad till tv:n men inte blir den mycket använd ?

  2. hur gör du ditt stekta ris? ☺️

  3. Jag förstår att Bill jublar när du serverar så fin mat! 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *