Babymonitor för mormor

Mamma var faktiskt den första personen i familjen efter mig och Bill att se Zelda när hon kom ut till världen. Jag var fortfarande i förlossningsrummet när vi introducerade mamma till Zelda genom videosamtal. Zelda har varit så efterlängtad av sin mormor. Mamma grät i stora floder av glädjetårar när hon fick se Zelda för första gången. -Jag är mormor, jag är mormor! Sa hon om och om igen.

Sen Zelda föddes har mamma ringt oss varje dag innan hon går och lägger sig. Våra samtal består inte av så mycket prat faktiskt. Hon ville bara titta på Zelda som oftast sover, hon tycker att det är så underhållande. Mamma kunde skratta och prata för sig själv så fort Zelda gör lite ljud, rör på sig eller ler i sömnen, haha. Eftersom jag blir helt fast med att hålla upp telefonen för mamma varje gång hon ville se sitt barnbarn har vi nu hittat en lösning med att rigga upp telefonen så att jag kan göra något annat under tiden.

En sån där babymonitor så att mamma alltid kan se Zelda live från vilka platser hon än befinner sig i världen vore något för henne. Hon skulle nog blir överlycklig om hon alltid kan kolla på sitt barnbarn när hon vill. Jag slipper också få utskällning om jag missar att svara eller inte har skickat bilder på Zelda under dagen. Finns det en sån babymonitor? Haha. 😀 

7 kommentarer

  1. Finns en del övervakningskameror som går på wifi och som man sedan kan se via en app i telefonen. Vi har en till våra får för att se när dom ska få.sona lamm. Dlink heter dom. Finns nog många andra också.

  2. Det finns övervakningskameror som man kan koppla till mobilen, men tänk på att anslutningen inte är speciellt säker. Om mormor kan titta på Zelda kan också andra personer hacka sig in i systemet och se henne, och ni vill inte att några främlingar ska ha tillgång till en kamera i ert hem så varning varning!

  3. Eftersom det finns kameror för att övervaka husdjur bör det ju finnas något för ert behov också.
    Sen finns ju risken att något hackas men så är det med det mesta på internet.

  4. Får också göra videosamtal med mina föräldrar varje dag nu! De vill inte missa en enda dag med sitt första barnbarn❤️

  5. Ja det finns! Jag köpte en kamera som man både kan styra själv via en app och prata igenom oavsett vart man än befann sig. Var så himla skönt för mig med övergången till att börja jobba, då kunde jag bara ta upp telefonen med appen i telefonen och titta på hur sambon och sonen hade det där hemma o pratade med min son genom kameran:)

  6. det här är det gulligaste och finaste jag läst på länge <3

  7. Tänk på att det finns de som kan ta sig in i dessa kameror/appar fast att de inte har behörighet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *