Skiss till parfymflaskan

Helgen innan Zelda föddes började jag skissa lite grann på parfymflaskan. Vilken form och utseende den ska ha o.s.v. Jag är lite kluven just nu. Vet inte om jag ska göra flaskan rektangulär eller rund? Vad tror ni? 

Sitter här i sängen med sovande Zelda i knän och ett skissblock framför mig. Försöker skissa fram lite olika alternativ. Måste passa på att göra mina roliga projekt när lillan sover liksom. Men jag har ritkramp! Ni vet som skrivkramp när man inte vet vad man ska skriva men ritkramp istället. När man inte vet vad man ska rita.

Har ni förslag på design kanske? 😀 

20 kommentarer

 1. Alla de skisserna är jätte fina!

 2. Den som stå foki hello kitty som du ha skissat lite på, den tkr framhäver dig faktiskt! ? kram

 3. Så kul att se 😀 Ser jättefint ut!

  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/

 4. För att svara behöver vi nog veta unjefär hur den ska dofta. ?

  1. Det ska dofta sött, det är det vi vet, haha.

   1. Tack ?

    Då ska nog flaskan vara rund tycker jag. ?

 5. Åh sök inspiration genom att kolla in andra parfymer och designen på flaskor! Gör en inspo-board med bilder och fundera över vem din parfym är till och för vilket tillfälle. Är det en söt doft? En mognare? Lekfull? Jag tänker att flaskan ska rikta sig till målgruppen och/eller ge något slags intryck av doften!

 6. Men allmänt så gillar jag personligen kantigt mer än runt. ?

 7. Gör något mitt emellan, typ diamantformad!

 8. ⛅️??
  Hej, underbara Foki!
  Så duktig du är på att rita från olika vinklar! ??? Grymt! ?
  ?⛅️?

 9. Älskar den i mitten!

 10. Kanske fyrkantig fast med rundade kanter? 😉

 11. Flaskan i sig skulle kunna vara en rosett. Elr något annat HelloKitty-gulligt ^^

 12. Mitten är fin, den som rektangel med står rosett 🙂 superfin! Lycka till kram Bim

 13. Madelene

  Kan inte flaskan vara formad som hello kitty huvudet eller ett hjärta eller något? Annars rund med diamanter o hello kitty huvudet som lock 🙂

 14. Ser fin ut redan som den är. Gillar att det är sån där gamaldagsgrej man trycker på när man ska spraya (kommer inte ihåg vad det heter haha). Tycker också det vore passande med någon diamant i mitten, typ att locket är det och sen en stor rosaglittrig rosett över!:D Sen typ nått hänge vore urfint som hänger över locket. Tänk typ Juicy Couture parfymerna, älskar deras design❤

 15. Jag gillar temat med rosetten! Känns väldigt Hello Kitty, men samtidigt som dig. 🙂 Jag gillar även pumpeffekten.
  Ett tips är att designa nåt som hänger ner från rosetten. Det tror jag skulle göra det där lilla extra. Om du väljer en fruktig doft så kan det hänga ner en frukt som representerar doften. Typ jordgubbar eller någon citrusfrukt. ^^,

 16. En flaska som ser stilren och enkelt ut hade lockat mig, typ en rosettknapp istället för att hela rosetten är locket. Och som någon nämnde ovan, någon hänge som hänger från locket hade också varit sött.

 17. Katarina Viklund

  Åh den vill ja önska mig foki? all kärlek till er ??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *