Presenter från moster Fay

Min lillasyster har varit så himla engagerad kring Zelda från start. Speciellt när det kommer till kläder innan vi ens visste könet på bebisen. Det är så fint att se hur ivrig Fay är kring hennes lilla systerbarn. Hon sa att Zelda blir som hennes barn också och längtar efter att få träffa Zelda så. Jag är glad att mamma gav mig en lillasyster som jag idag inte kan leva utan. Hon är min bästa vän, hon är mitt allt. Vi har en sådan ovillkorlig kärlek jag och lillasyster. 

Sen har vi fått ärva lite saker som bebisskydd och åkpåse från Amanda, Bills lillasyster är så himla rar och ser framemot lilla Zelda likaså. Det känns så mysigt på något sätt att Zelda kommer att åka hem i samma babyskydd som hennes kusiner har åkt hem med. Börjar nästan gråta när jag tänker på det, haha.

Jag har sagt till Bill ett par gånger hur lyckligt lottade vi är som har bra relationer till våra syskon. Vi älskar våra syskon så mycket att vi skulle kunna göra allt för dem. Önskar att det blir detsamma för Zelda och hennes framtida syskon också. Syskonkärlek är det bästa som finns! 

Tack mossi Fay! / Zelda

12 kommentarer

 1. Det är likadant mellan mig och min lillebror. Vi har alltid varit bästa vänner! Han är den personen som jag saknar mest just nu.

  1. Åh, hurrah för syskonkärlek! <3 <3 <3

 2. Det var precis likadant med min lillasyster när jag väntade min son 😀 Och nu är hon helt galen i att köpa presenter till honom och hälsar på hela tiden. Tydligen så är det något alldeles speciellt med att ha ett syskonbarn säger hon! 🙂

  1. Åh, så mysigt <3
   Jag kan tänka mig det! Trots att Amanda inte är min syster (Hon är Bills syster) så älskar jag hennes ungar så! <3 ^^

   Den dagen Fay har barn kommer jag att älska sönder hennes ungar jag med 😀
   kramar

 3. Gud vad gulliga grejer!!
  Jag önskar att jag hade en bra relation med min syster. Tyvärr har jag en ”pappa” som skaffade barn (mig) utan att vilja ha mig så han försvann när jag var runt två. Min syster är på hans sida så därför växte vi inte upp tillsammans och fick därför en dålig start kan man ju säga. Jag visste inte ens om att jag hade en syster förrän jag var 11-12 år. Nu har vi dock börjat ta upp kontakten och pratar om att ses någon dag. Hon bor tyvärr långt ifrån mig så det är inte helt enkelt, men jag är ändå glad att vi börjat prata även om hon känns som en främling, än så länge.

  Kram <3

  1. ELLER HUR! <3
   Fay är så duktig på sånt ^^ Hon är familjens lilla shopper hon och är så duktig på att handla fina grejer!

   Vet du vad finaste Natalie? Det spelar ingen roll vad som har hänt tidigare. Det är nuet som räknas och du ska alltid göra det bästa av det. Jag hoppas att du och din syster hittar till varandra. ^^

   Kram

 4. Ni vet om att ett babyskydd har en livslängd på 5år? Bra att veta om man inte vet det redan.

  1. Japp! Det vet vi ^^ <3

 5. Caroline

  Vart har Fay köpt den fina planschen med björnen? 🙂

  1. Jag har faktiskt ingen aning ^^ <3

  2. Den finns på miniroom.se 🙂

 6. Så fint att få saker, nytt som begagnat av sin omgivning. När det gäller babyskyddet så tänk på att de har bästa förbrukningsdatum, de ska användas i max 5 år, det ska stå ingraverat i plasten när de tillverkats 🙂 De är mer känsliga än vanliga bilstolar då man plockar i och ur dem ur bilen så mycket och det sliter på plasten som därför inte kan garantera säkerheten annars 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *