#GiveBack

– I samarbete med Zoirak – 

Under alla hjärtans dag igår hade vi en kampanj i Zoirak butiken. För varje beställningar som görs skänker vi ett par skor till behövande barn. Det finns många barn i världen som inte äger några par skor alls. Medan vi har säkert köpt vinterskor för en tusenlapp till oss själva eller till våra barn. Med en tusenlapp kan vi köpa 10 par ordentliga skor till barnen i Thailand. Som bonus fick alla kunder en extra produkt var för varje grej de köpte också. Så kuuuul! Känner mig så glad att vi gjorde den här kampanjen. #GiveBack

Har meddelat min kollega i Thailand nu på morgon. Hon har beställt en hel del skor från fabriken nu som kommer att skänkas till barnen. 

– I samarbete med Zoirak – 

5 kommentarer

 1. Det är verkligen meningsfullt o viktigt det arbete du gör.. Jag hoppas kunna hitta ett sätt att styra om mitt jobb så att det också ska kunna verka för gott i världen, samtidigt som jag kan leva på det.. Det är något av en dröm, vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga bara. Kram!

  1. Ödmjukaste tack fina du <3
   Först måste du bara hitta en något som du verkligen älskar och brinner för. Sen kommer allt annat att komma så naturligt. Jag lovar! För att det var så det började för mig. <3

   Kramar massor <3

 2. Älskar hur du bidrar till goda saker i världen! ❤ Mina egna, tragiska försök till ”välgörenhet” är i stil med dagens händelse då jag i en foodcourt gick till ett tomt ställe för att köpa kaffe istället för MacDonalds som kryllade av folk, för att jag tyckte synd om dom som hade det folktomt ? Måste verkligen komma på något som VERKLIGEN gör skillnad ❤

  1. Finaste Bea, Tack snälla.
   Haha, jag tycker att det är fint det med! Det där skulle t.o.m. vara jag! Jag lovar, du gör skillnad. Varje liten god tanke kommer alltid till nytta. Kramar <3

 3. Jag önskar att min pappa var som din.
  Under min uppväxt har jag inte stått honom så nära vilket har blivit en väldigt skev relation mellan oss. Vi tänker olika och ibland undrar man själv om vi ens är släkt.
  Du ska vara stolt över att ha en sådan fin pappa!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *