Välgörenhet med Foki och Hello Kitty!

I samarbete med hello Kitty vill jag berätta lite närmare kring vårt projekt. Vad är syfte och vad vi kommer att göra. Det känns som en passande dag för det här tycker jag. Eftersom det är ju alla hjärtans dag och idag handlar allt om kärlek trots allt.

Som jag nämnde tidigare har det tagit oss lite tid att fastställa allting. Ledningen är megastor där saker och ting kan ta längre tid. Förhandlingarna måste gå hela vägen från Sverige till Tokyo, fram och tillbaka. Men nu så!

Det som vi har fått till med det här samarbetet och som jag är mest stolt över är att vi kommer att köpa råvarorna från våra bönder till att skapa parfymen. Yey! Detta gjorde mig så glad för att jag vill verkligen skapa så många möjligheter som möjligt för dem och att vi kan hjälpa fler människor i större utsträckning. Hela grunden har såklart samma tänkt som allt annat som jag gör. Varken jag eller hello Kitty tar royalties på försäljningarna, vi kommer att tillsammans ger det till välgörenhet så att det kan gå till goda gärningar. Ni kommer såklart att få följa med resan hela vägen. Jag är glad och stolt att Zelda kommer att få växa upp med det här. 

Tänk att vi är så lyckligt lottade. Vi har den här lyxen att kunna klaga över småsaker i vår vardag medan många människor i världen kan bara ta en dag i taget. Med det här projektet skapar vi både trygghet och möjligheter till bönderna, deras familjer och barnen. Tänkt vad många leenden vi bidrar med genom att bara GE.

Nästa steg måste vi tänka lite mer kring konceptet på parfymen, vad den ska heta t.ex. Vad tycker ni?

12 kommentarer

 1. Josefine

  Du är en sådan fantastisk människa!<3

  1. Josefin, tack själv för att du sprider så mycket glädje och kärlek! Denna kommentar gjorde mig så glad! tack snälla för den.

   Kramar! <3

 2. Sandra Sarah

  åh, hoppas den får en söt lukt. Jag älskar söta parfymer!!
  Kommer deffenitivt köpa den när den kommer ut för att stöda bönderna! Precis som att jag köper ditt shampoo och balsam 🙂 Det känns lite bättre när saker och ting gynnar tex bönderna i thailand! Du gör sånna fantstiska saker för människor! tänk vilken förebild du kommer vara för Zelda! hon kommer run the world när hon blir vuxen!
  Du är fantastisk Foki! <3

  1. Det blir en ganska söt och rund lukt. Som inte sticker för mycket. <3
   Åh, vad glad jag blev av din kommentar! Fick glädje tårar! 🙂
   Tack snälla för ditt stöd fina du. Jag är evig tacksam!

   Fortsätt vara så här underbar, du är bäst!
   Kramar <3

 3. Älskar att du fortsätter med välgörenhet! Många hade bara dragit in så mycket som möjligt till sig själva. Tänk vad du har stort hjärta som kommer ihåg att alltid räkna in andras människors liv i dina affärer. Verkligen stor eloge till dig för det!
  Svårt att ge namnförslag innan man vet doft osv … Jag gillar vanilj, syrén, blommigt osv … 🙂 Lycka till!

  1. Absolut, jag kommer aldrig att sluta heller! Att hjälpa andra människor är vad mitt liv går ut på. Det är mitt syfte och det jag lever för 🙂 <3
   Tack snälla för din kommentar finaste Martina. Du är underbar!

   Kramar

 4. Du har ett så stort hjärta fyllt med värme. Du lyser ikapp med Solen Foki! Med tanke på namnet håller jag med om att man behövet veta doften osv på förhand..namnet skulle kunna anspela på lycka/framtid/värme/samhörighet eller något liknande för att lyfta fram välgörenheten och själva doften då. Lycka till!

  1. Åh, My. Vilken fin kommentar. Tack snälla för dina fina ord. Det värmer verkligen. Du har en bra poäng. Ska absolut lägga det i åtanke.
   Tack för att du gjorde mig glad med din kommentar. Fortsätt sprida så här mycket kärlek som du gör kära du.

   Kramar <3

 5. Du är en så underbar människa! Personer som dig gör världen till en bättre plats och ger mig hopp inför framtiden!

  Angående namnet så tycker jag att du borde bestämma något. Det är du som har kämpat för detta så ta god tid på dig att döpa parfymen till något som betyder mycket för dig.

  1. Du är underbar du med finaste Mou. Jag vet att du skulle ha gjort likadant om du var jag <3
   Man gör det lilla man kan helt enkelt, inte mer märkvärdigt än så! 🙂

   Tack för att du alltid finns vid min sida genom alla projekt. Du är bäst! Min allra bästa cybervän. <3

   Kramar <3

 6. Jag tycker det är så fantastiskt att du satsar så mycket på välgörenhet! Kan tyvärr inte så mycket om Hello Kitty’s produkter men ett namnförslag från mig är Hello Foki 🙂

  1. Tack finaste Rebecka. Jag gör bara det lilla jag kan, och glad att jag har möjlighet till att göra det. <3
   Haha, namnet är ju så klockrent 😉 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *