Spjälsängsskyddet till…

Kommer ni ihåg när jag frågade er för exakt en vecka sen om någon ville ha ett spjälsängsskydd? Jag trodde inte att det var så många som skulle vara intresserad faktiskt. Men nu önskar jag verkligen att jag kunde få hem ”fel färg” på skyddet hundra gånger om! Då kan ni alla få ett, haha.

Nu kommer den jobbigaste biten för mig. Att jag bara kan ge bort till EN person. Gillar inte det här konceptet egentligen, men vad ska man göra? ^^

Det blir Ellinor som får skyddet (har mailat dig Ellinor P). Idag är hon dessutom inlagd med dropp på grund av extremt illamående från graviditeten. Vi borde stötta och heja på henne med lite ”krya” från oss tycker jag! 

#GIVE

9 kommentarer

 1. Krya på dig, Ellinor! Hoppas du får lite Valentin-mys på sjukhuset. 🙂

 2. Krya på dig Ellinor!

 3. Krya på dig Ellinor <3

 4. Usch då 🙁 låter jobbigt att må så illa att du behöver dropp, krya på dig snart, Ellinor! <3

 5. Åh, stackars Ellinor! Har också HG (extremt graviditetsillamående) men har precis lyckats hålla mig från att bli inlagd. Skickar massor av <3 <3 <3 och klart hon förtjänar en pick-me-up. Kram alla gravida där ute, vi kämpar på! <3

  1. Åh, jag har ju insett att jag inte är ensam om detta. Skönt att du slapp dropp, jag hoppas jag slipper det igen. Krya på dig du också?

 6. Krya på dig Ellinor <3

 7. Tusen tack igen Foki ?Blev så glad mitt i allt dåligt mående! Tack för era krya på er-kommentarer också?

 8. Finaste Ellinor,
  Så tråkigt att höra om ditt ”mående”.
  Krya på dig

  Efter regn kommer solsken…………

  Hoppas du mår bättre snart och tids nog kan glädjas åt att ha en
  ny liten bebbe eller bebba i famnen

  Kram
  Mandy

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *