My valentines cliché

God kväll älskade ni, 

Vi har haft det supermysigt här hemma. Vi lagade mat tillsammans med kärlekslåtar i bakgrunden, tittade på filmen Titanic nyss och nu ska vi avsluta kvällen med lite sällskapsspel.

När Bill kom hem från matbutiken köpte han med rosor, glass och choklad. Haha, lite så där alla hjärtans dags cliché. Jag blev superglad, precis som alla andra gångerna han har kommit hem med blommor och gotti gotti. Som jag berättade tidigare har Bill varit duktig med att köpa blommor till mig sen vi fick reda på att vi väntar barn. Han vill visa sin uppskattning och längtan efter vår lilla bebis som kan vara här när som helst nu!

Även om alla dagar känns som alla hjärtans dag så älskar jag tänket bakom alla hjärtans dag. Att man uppvaktar varandra extra mycket. Man påminner varandra hur mycket man älskar varandra. Eller en extra dag att fira kärleken även om det borde vara alla hjärtans dag varje dag, året om. Sen är inte alla hjärtans dag endast för par, utan familjer, vänner och våra medmänniskor också.
För mig är alla hjärtans dag en av mina favvodagar på året. Just på grund av att det är så mysigt. En dag på året som man kan hitta extra anledningar till att ge och sprida kärlek som om det vore glitter. Även om jag försöker göra det hela tiden. Men alla hjärtans dag är som julafton för mig på något sätt.

Haha, Gandalf trodde att blommorna var till honom. Han har sniffat och gnuggat på rosorna hela dagen idag. 

4 kommentarer

  1. Jag och min sambo har varit ett par i tio år, gifta i tre och jag väntar nu vårt andra barn. Hur många gånger jag har fått blommor av honom? En! Vi hade varit tillsammans i en månad då ? är inte jättemycket bättre jag – av mig har han fått blommor två gånger ?

  2. Viktoria

    I Finland heter det typ vändagen istället eller något. Tycker det hade varit bättre än alla hjärtans dag.

  3. Viktoria

    Jag undrar om Zelda kommer att också få något thailändskt namn/smeknamn? Som att du kallas för Foki. Har för mig att man brukar få ett till namn eller vad det nu är och om hon ska få det undrar jag vad det blir.

  4. Åh det låter som ni hade en jättemysig dag! Själv låg jag hemma & var förkyld haha

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *