Zoirak Natural Facial Cleansing Bar

– I samarbete med Zoirak – 

Äntligen är produkten ute på marknaden! 

Det har verkligen inte varit lätt för mig och teamet. Det har tagit evigheter för oss att få till formulan. Vi fick testa produkten jättelänge i omgångar, konsistensen ska vara perfekt och produkten måste funka samt gör sin grej. Under tiden var det en massa pappersarbeten kring certifikaten. Varenda ingrediens i produkten måste vara organisk och ekologisk certifierade innan vi kan certifiera själva produkten i helhet. Det finna olika typer av ekologisk certifiering. Vissa certifieringar kräver bara att man har 50% som är ekologiska ingredienser. Det som är ekologisk behöver inte betyda att det är naturlig t.ex.
Vi har en certifiering som kräver att produkten ska ha minst 95% organisk och ekologiska ingredienser. Resten kan vara annat som t.ex. vatten som inte går att certifiera. Våra råvaror kommer från jordbruket som är certifierad av USDA.

Alla ingredienser i den här produkten är naturliga och organiska. Grunden är kokosolja. Sen innehåller den även shea butter och svart sesamolja. Som ska vara toppen bra för dig och din hy. Fantastiskt att vi har tagit fram något som är helt naturligt och som funkar. Vi har också lagt mycket fokus på att optimera möjligheter för våra bönder genom att kunna använda fler av deras råvaror med denna produkt. Vilket jag älskar mest av allt. Sen får inte vi glömma att den här produkten är supervänlig för miljön. Vem vill inte ha sulfatfri, parabenfri, parfymfri, silikonfri, icke djurtestat, 100% vegan och naturlig produkt liksom? Haha, åh vad jag säljer loss här. Men jag känner mig så stolt på något sätt. För att vi har lagt ner jättemycket tid och omsorg kring den här produkten för att den ska gynna så många som möjligt. Gynna er, gynna våra bönder och gynna vår planet.

Själv har jag använt Zoiraks ansiktstvätt jättelänge och den har funkat superbra för mig. Speciellt i början av min graviditet när min hy var helt kaos. Vi har låtit många killar och tjejer med olika hudtyper testat produkten. Alla var supernöjda, speciellt de som hade acne och dålig hy. Kan vara p.g.a. att alla ingredienser i produkten har en naturlig motverkande effekt på acne.

Jag skulle bli superglad om ni vill köpa och prova vår nya produkt som vi har jobbat med så himla länge.
Ni kan köpa den HÄR

www.zoirak.se

P.s. Fick ett mail från lager tidigare idag att de har skickat iväg alla schampo och balsam med fel markerade etiketter nu. Så de kommer att ändra till ordinarie pris imorgon. 🙂 

– I samarbete med Zoirak – 

6 kommentarer

  1. Skulle du kunna visa hur den ser ut utan förpackning? 🙂

    1. Jag kan göra det nåndag! Det är ändå dags att öppna en ny förpackning snart ^^ Kramar

  2. Åh vad spännande, ska passa på och köpa nytt schampo och balsam också 🙂

    1. Yeey! ^^ <3 <3

  3. Nu blir jag ganska excited över det här. Men har tyvärr 2 flaskor ansiktstvätt från The Body Shop som jag måste använda upp. Men kommer definitivt testa detta!

  4. Hej Foki! Vill bara säga att levereransen gick supersnabbt! Jag beställde dina grejer igår och har redan fått det idag ? Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *