Barn och vänner

Glad måndag käraste ni, 

Hoppas att ni har haft en underbar helg! Som jag berättade tidigare var vi på barnkalas igår. Bill sa att det här kalaset är det första barnkalas han har varit på som är anordnad av hans vänner. Annars är det bara genom familjen som han har varit på en massa barnkalas. Nu börjar vännerna från Bills sida få nya familjemedlemmar också! Yeey! 😀
Efter vi kom hem från kalaset hade vi med oss Johan och Riho. Vi såg Murder on the Orient Express och åt vegetariska bibimbab som jag lagade. Gjorde bibimbab av oumph och Bill skippade ägget helt. Det var hur gott som helst! Det här måste vi göra om fler gånger.

Sen vill jag tacka er för alla fina kommentar och grattis att vi äntligen har lanserat shoppen. Tack snälla för det stödet som ni ger. Ni är underbara hela högen!

Idag blir det lite pyssel kring Zeldas babyhörna här hemma. Vad har ni för er? 

2 kommentarer

  1. åhh älskar bibimbap!! kul med lite vegetariskt/veganskt också! kan man få recept??❤

  2. Okej, men nu måste du ändå dela med dig av receptet på bibimbap haha <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *