Lansering av den nya produkten

– Inlägget är i samarbete med Zoirak – 

I samband med lanseringen av Zoiraks senaste produkt, Natural facial cleansing bar. Som är 100% naturlig och ekologisk certifierad har mina duktiga kollegor satt upp en superenkel shop. Denna shop hanteras av ett drop-shipping företag som tar hand om alla lager- och orderhanteringar. Jag håller tummarna att allt kommer att funka som på räls. Snabb återkoppling till kunderna och snabb leverans. Om ni blir missnöjda får ni jättegärna hojta till så byter jag drop-shipping partner omedelbart.

Igår kväll testade jag att lägga en testorder och det var hur smidigt som helst. Vi har även satt ner priset på Zoiraks schampo och balsam. Eftersom de har missat en siffra i den svenska etiketten. Det är inget fel med produkten eller förpackningen såklart. Passa gärna på att bunkra upp där hemma så att ni inte blir utan! Vi kan bara göra tre batch per år och har begränsad antal med produkter.

Åh vad det är skönt att vi äntligen har fått upp shoppen. Jättebra kanal som man kan styra och övervaka själv lite när det behövs. Vi kommer fortfarande att skicka ut våra produkter till återförsäljarna, jag har skrivit kontrakt med vissa av dem. Om lagerstatusen ekar tomt i vår lilla shop, hoppas jag på förståelse. Med tiden önskar jag verkligen att vi kan öka volymen så att våra produkter räcker till alla och kan gå lite med vinst där vi har marginal till att expandera och hjälpa fler människor med vårt projekt. 

Kolla in shoppen här: www.zoirak.se

– Inlägget är i samarbete med Zoirak – 

29 kommentarer

 1. Som jag har längtat! Äntligen! ?

  1. Vad du är rar! Hehe jag också! <3
   Glada Kramar

 2. Hur mycket är det i förpackningarna? Ser inte att det står någonstans 🙂

  1. Jag såg att det står längst ner i beskrivningen.

  2. Hej!

   Det ska stå längst ner i beskrivningen ser jag nu. Men det är 250ml per flaska på shampoo och conditioner, och 60g på ansiktsvätten ^^

   Kramar

 3. Hi foki! I saw that you dont use tags on instagram and i highly recommend doing it 🙂 It will help you reach out to more people!

  1. Hi!

   I will note that to my awesome colleagues, maybe they forgot ^^
   Thank you for your awesome input,

   Hugs!

 4. Åh underbart! Grattis till lanseringen!

  1. Tack snälla Mou <3 <3 <3 <3
   Som man har längtat! Nu är det ett steg längre och många steg to go! 🙂

   KRAM!

 5. Äntligen! 😀 Jag är så glad för nyheten och hoppas att företaget går jättebra! Tycker det är så skönt att kunna använda produkter med gott samvete <3

  1. Vad du är underbar. Tack snälla! Jag håller tummarna och hoppas att allt kommer att gå bra ^^ <3

   Glada kramar, <3

 6. Så skönt att produkterna är parfymfria!

  1. Ja, allt är parfymfritt 🙂 <3 Det är naturliga ingredienser med naturliga dofter ^^

   Kramar

 7. Kan man få tester på dina produkter? Ja har värsta problem hår inget funkar på mig och dina produkter e väldigt dyra så vore skynd o köpa utan att ha testat först

  1. Jag ska kolla vad jag kan göra 🙂
   Tror nog att det är fler än du som vill det! Jag kollar upp möjligheterna under veckan 🙂

   Kramar
   /Foki

 8. Åh vad ROLIGT!! GRATTIS! =)
  Kram <3

  1. Tack tack för grattiis! Äntligen är shoppen uppe! Nu hoppas jag att det kommer att gå bra ^^

   Kramar massor <3

 9. Åh vad roligt, stort grattis med egen sida och ny produkt, kära Foki! Älskar kampanj priset på balsam och schampo, måste komma ihåg fylla på före det går upp till ordinarie pris igen hehe <3

  1. Tack snälla finaste Thu! Ja, passa på nu! Fick ett mail precis från lager att de har sålt ut de produkter som har fel markerade etiketter. De kommer att sätta tillbaka priset till ordinarie pris imorgon. 🙂 Kramar!

 10. Men ååååh 😀

  1. Jaaa 😀 <3 Äntligen!

 11. grattis grattis ! 😀 <3 men kan ni skriva mer om Natural facial cleansing bar hur man använder och vad man använder det till?
  Kramar

  1. Tack snälla <3 <3 <3
   Ja absolut! Det kommer ^^

   Kramar massor! <3

 12. Hej Foki! beställde schampot och balsamet iom att de i princip uppfyller mina krav (vad gäller sulfat, parabener och silikoner). är generellt väldigt mån om att ha koll på ingredienser men läste på i efterhand för att jag var rädd att de skulle ta slut! och inser nu till min fasa och besvikelse att när jag kollade upp den fjärde ingrediensen i balsamet (Cetrimonium Chloride) på hemsidan shenet.se så verkar den vara allt annat än bra för miljön och blir väldigt ställd till varför den valdes att ha med? här är rakt av kopierat om den

  ”Kvartära ammoniumföreningar(Cetrimonium Chloride är en sådan) har dåligt rykte som giftiga. Flera har kraftig immunosuppressiv effekt, d.v.s. försvagar immunförsvaret, andra orsakar fosterskador.

  Bra Miljöval (Svenska Naturskyddsföreningen) bedömde 1995 cetrimoniumklorid som mycket giftigt för miljön.
  Läkemedelsverket har gjort två studier angående miljöaspekter på kosmetika där cetrimoniumklorid ingått. 1993 kategoriserades ”de flesta ingredienserna i kosmetiska och hygieniska produkter” som lättnedbrytbara eller behandlingsbara i reningsverk. Till undantagen hörde de kvartära ammoniumföreningarna (t. ex. cetrimoniumklorid), p.g.a. ”hög toxicitet och persistens”.
  2004 blev verkets miljöriskbedömning att cetrimoniumklorid är mycket giftigt för vattenlevande organismer, eventuellt bioackumulerande, inte kan uteslutas ha negativa miljöeffekter och ska märkas med miljöfarlighetssymbol. Dock är det som alla cetrimoniumsalter lättnedbrytbart och försvinner därmed snabbt ut vattenmiljön. Det upplagras troligen inte heller i sediment.”

  så det enda positiva är att ämnet bryts ner fort..???

  1. Hej Alice!

   Tack för din kommentar. Jag är ingen expert själv. Men detta har jag också tagit upp med tillverkaren tidigare, där vi gick genom alla ingredienser och jag fick förklarad varför de måste vara där. Det är mindre än 5% kemikalier i produkten i helhet. Och Cetrimonium Chloride är inte ens mer än 1%. Jag kommer inte ihåg om det nu var 0,0X% nånting eftersom det var länge sen. De som utvecklade formulan vill att produkten ska vara responsiv och effektiv för konsumenter men samtidigt helt ofarlig för miljö. Om det handlar om större mängder är det en hel annan grej. Men alla ingredienser i våra produkter måste vara nedbrytbara. Jag var som du, fick panik. Men man måste se produkten i helhet. När vi utvecklade schampo och balsam var det inte så många produkter i samma genre där ute som var effektiva nog. Men nu har vi något som verkligen funkar och har redan många nöjda kunder p.g.a. effektiviteten! 🙂

   Personligen vill jag tillverka produkter som är så naturliga som möjligt. De näst kommande kollektioner är i princip naturliga. Men det är såklart svårare att ta fram. Det tar längre tid och kostar mer pengar. Men vi kommer nog dit snart förhoppningsvis 🙂

   Kram!

   1. Skönt att höra att det är mindre än 1%! stod nämligen att maxgräns för innehåll är 1% så därför jag blev chockad och att den var så otroligt högt upp på listan, precis efter vatten?? det är det som kan vara missvisande när ingredienserna bara står listade i relation till andra ingredienser, utan exakta mått!
    Tack för att du svarade så fort och utförligt. Hoppas verkligen shampot och balsamet kommer funka för mig! Har kört hardcore no poo i närmare två år nu, där jag använder en ekologisk schampookaka eller rågmjölstvätt och sköljer med starkt (avsvalnat!) te med lite äppelcidervinäger. men det är en väldigt omständig rutin så känner att jag går för länge mellan tvättarna (10-14 dagar ibland D: ) så behöver något smidigt att varva med så jag inte skjuter upp det. men det är svårt att hitta balsam inte kräver sls för att tvättas bort. när jag kollar recensioner på dina grejer känns det som att den enda kritik som du fått varit när förpackningarna bråkade lite, ELLER människor som gick från sls/silikoner direkt till dina produkter och inte var vana vid mindre skum och mindre glid när håret är blött så borde fungera väldigt bra för mitt hår?
    ha en bra dag~

   2. Wow! Vilken process! Haha, verkligen hardcore ;D
    Stor del av balsamet består i princip med bara kokos- och sesamolja. Du kommer att känna det i konsistensen, den är väldigt dryg. Nu har vi gjort en hel annan förpackning också, mycket lättare att få ut. Jag hoppas att våra produkter funkar för dig. Du får hålla mig uppdaterad sen vad du tycker. All typ av input är uppskattad eftersom jag vill att vi ska göra det bättre och bättre! ^^

    Kramar massor,
    /Foki

 13. Grattis till lanseringen! Super kul verkligen!
  Har du tänkt att ansluta klarna till hemsidan? 🙂

  Massor med kramar!

  1. Tack snälla <3
   Det kommer! Jag älskar också klarna! Nu provar vi på lite här och gör det så lätt som möjligt. Sen blir det en massa coola funktioner i shoppen när vi utökar lite längre fram. 🙂

   Kramar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *