#Week36

Käraste ni, 

I skrivande stund sitter jag i badet. Vi kom hem för inte så länge sen. Jag klädde av mig och gick raka vägen hit. Medan Bill började diska, plocka undan i köket och nu dammsuger han lägenheten för fullt. Bill är så söt, han kom in till badrummet tidigare och frågade försiktigt om det är ok med pasta och vegofärssås till middag ikväll. Varför ska det inte vara ok frågade jag? Bill svarade att han är så van med att se mig laga ”bra” mat så han fick lite prestationsångest, haha. Åh, han ska bara veta att jag äter gärna allt han lagar. Även om maten skulle smaka som lera kommer jag ändå att trycka ner allting. Så länge jag blir mätt så. Det är tanken som räknas.

Idag har vi varit hos barnmorskan. Allt ser bra ut. Sockervärden är bra, järnvärden är ok och jag fick kissa i en liten kopp för att se om jag har urinvägsinfektion eller inte. Får provsvar imorgon. Zelda ligger med huvudet rakt ner vid bäckenet nu sa BM när hon kände på magen och oj vad hon sparkade när vi mätte och lyssnade på hennes hjärtljud. Haha, mammas lilla vilding. Hon älskar att vara igång. Vi hoppas att hon stannar inne i magen i minst en vecka till.

Efter besök hos BM åkte vi vidare och bebis-shoppade. Vi köpte extra snuttefiltar som ser exakt likadana ut som den Zelda har nu. Ifall vi behöver tvätta filten eller om den blir borttappad (tack för tipset kära läsare).. Sen fick vi hem lite mer bebiskläder, bebisfiltar, täcken, o.s.v. Bill fick välja allting idag. Det är så kul att se hur är han gillar att handla till Zeldas. Nu har jag och Bill köpt hälften var av Zeldas kläder. Hon kommer att bli en bebis med multi-stil. Det blir ju så när mamma och pappa ska klä henne.

Hoppas att ni har haft en underbar dag! 

Kramar från oss. 

Bill valde alla kläder förutom det blommiga plagget, hehe. 

1 kommentar

  1. Skönt att höra att allt är bra!

    Bill är så rar! Det får mig att tänka på när jag och Joe precis hade flyttat ihop efter ett år på distans. Varje gång jag var sjuk vågade han inte laga mat så han gick och köpte takeaway eller färdigmat. Numera är han lite modigare men det blir alltid pasta. Blir glad oavsett vad! Annars brukar det vara jag som lagar mat medan han diskar. Är känslig mot diskmedel!

    Vilka häftiga skor ni har köpt till Zelda!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *