Dagens mysmiddag

Ikväll blev det take away middag. Bill åt sina vegetariska rullar och jag fick gå loss med smörgåstårta och sushi. Gud vad jag är hungrig hela tiden numera, jag som tycker att jag äter mycket redan äter ännu mer än någonsin nu. Tur att jag har en snäll och underbar fästman. Han tar hand om oss så väl, jag och Zelda behöver aldrig gå runt och vara hungrig.

Bill påminde mig precis att vi inte ska glömma bort att han har bokat SPA-dag till oss imorgon. Han tycker att vi ska passa på att mysa, ha kvalitetstid tillsammans och tar hand om varandra. Vi ska mysa till ordentligt nu i väntan på lilla Zelda. 

Vi ska strax göra oss klara för sängen och somna till en ljudbok om förälskapet.

Gonatt och kram på er finaste ni! 

16 kommentarer

 1. Åh vilka spännande rullar! Vad är det för något? Såg jättegott ut 🙂

  1. Det är som en sushirulle med ris och grönsaker. Inlindad i salladsblad och vietnamesiska vårrullar rispapper 🙂 Supergott var den! Ska själv testa göra den hemma till Bill någon dag <3

   Kramar

 2. Så mysigt ni har det ??

  1. Jaaaa ^^
   Vi myser och gottar till oss riktigt ordentligt nu, hehe 😀 <3 <3

 3. Åh låter ju riktigt mysigt! Blev så sugen på sushi nu också.

  1. Sushi är typ min största cravings under graviditeten. Blev så glad att jag fick äta det igen idag ^^ Hehe 😀

 4. Viktoria

  Ungefär när är det beräknat att Zelda ska komma?

  1. Hon är beräknat den 7:e Mars 🙂 Men bebisen räknas som ”klar” från v36-37 så hon kan i princip komma närsomhelst ^^

   Kramar

 5. Sara den rara

  Jag har bara ätit vegetarisk sushi och jag älskar det, mums! Tyvärr är det 4 mil till närmsta restaurang som säljer sushi så det blir inte så ofta man äter. Det ser jättegott ut! ?

  I början av graviditeten var jag hungrig som en björn. Jag kommer ihåg att vi var utomlands och på hotellet hade vi all inklusive och jag skojar inte när jag säger att jag byggde tallriken på höjden när det inte fanns mer kvar på bredden. ? Folk stirrade och undrade säkert ”Ska hon äta allt det där?” Mat är livet! ?

  1. 4 MIL?! :O
   Haha, i och för sig. När jag är hemma i Lappland är det typ nästan 20 mil till en närmaste sushirestaurang XD

   Det är härligt att äta! Mat är verkligen guldkorn i livet ^^

 6. varför är du i min svenskabok?????????????

  1. Om jag kommer ihåg det rätt gjorde de en ”intervju” för flera år sen som ska vara till de svenska böckerna för årsklass 8 eller 9? 🙂

   1. aha okej vad kul, blev lite chokad, stort fan av din blogg 🙂

 7. Angelica

  Vart har ni kopt detta :O OMG SÅ GOTT!!

  1. Sushi Daily 😀 <3 Jättegoa sushi faktiskt! 😀

 8. Är inte rå fisk någonting som man absolut inte ska öra under graviditeten? Eller misstar jag mig…?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *