Hello Kitty X Foki = SANT

Nu gör vi det här officiellt, jag vet att jag har nämt lite i bloggen men har inte kunnat berätta mer om det. Nu är det äntligen dags! Nu är kontraktet påskrivet och vi har lagt upp de kommande planerna.

*trumvirvel*

Jag ska släppa en parfymkollektion med Hello Kitty! Efter ett års förhandling är vi nu klara att köra igång! Det här känns som en overklig dröm för mig. Kommer ni ihåg hur jag i början av blogg-karriären var den färgglada Hello Kitty tjejen i Norrland? Jag har i princip växt upp med Hello Kitty, hon har varit min förebild och följt mig genom livet. Det förklarar liksom saken till varför jag är så besatt av öron och rosetter, haha. Än idag älskar jag henne. Kan inte fatta att jag kommer att jobba med Sanrio! För mig är detta så stort, Sanrio är stort. Det känns så avlägset och overklig på något sätt. Sa till Baggiz att han ska klösa mig flera gånger, för att se om jag drömmer eller inte.

Grunden till det här samarbetet har jag förhandlat fram så att det ska gynna välgörenheten i Thailand fram för allt. Allt jag gör måste ha en mening. Jag vill hjälpa så många människor som möjligt med mitt arbete. Mer om det kommer jag att berätta lite längre fram. Ni kommer att följa med i alla steg av det här projektet såklart. Jag kan nog inte göra det här utan er, mina kloka läsare. Hoppas att ni kan ge många bra input på vägen. Jag är involverad i det här projektet till 100%! Från start till slut.

Tillsammans kan vi göra världen till en bättre plats, även om jag önskar att jag kunde göra mer men det är bättre att göra något än ingenting! 

22 kommentarer

 1. Gud vad roligt Foki! Är så glad för din skull att du får göra såna här häftiga saker! Som dessutom gör en skillnad för andra 🙂 <3

  Jag tänker vara den första som köper parfymen haha! 😀

 2. teresian

  Åh vad spännande! Ska bli jättekul att följa! Är också ett galet stort Hello Kitty-fan. Är ett fan av dig med, men ska erkänna att jag följt dig lite mer sporadiskt de senaste åren mot vad jag brukade. Kul iallafall! Lycka till med detta och allt annat som händer just nu, den nya familjemedlemmen inte minst! ❤️

 3. Vad spännande! Ser fram emot vad ni kokar ihop! Jag är parfymallergiker eller i alla fall känslig (kan använda vissa på vissa områden), men jag kommer definitivt vilja äga denna kollektionen oavsett vad!

 4. Men Grattis!?

 5. Grattis! Gud så roligt för dig! Om du ska sitta och passa ihop dofter måste jag tipsa och säga att min godaste doft, som tyvärr försvunnit, var ett shampoo som hette ”herbal essenses” och doftade verbena och bergamott. En underbar doftkombination!

 6. Wow! Stort, stort grattis!!!

 7. Grattis!!! Omg så coolt!!!!!!!! Du är grym!!! ? ? ?

 8. Men åh vad kul , Grattis! ☆

 9. Sara den rara

  Kul! Stort grattis. ? Och lite annorlunda samarbete som passar dig perfekt. Jag använder sällan parfym nu för tiden, när vi fick sonen slutade både min sambo och jag med parfym och sedan… har vi helt enkelt glömt bort! ? Dags att börja använda mina gamla parfymer kanske så man kan införskaffa sig någon ny. =) Älskar söta/blommiga och ganska ungdomliga dofter. Är doften för tung får jag nästan huvudvärk.

  ”Allt jag gör måste ha en mening.” Har sagt det en gång förut men det tåls att upprepas, du är en bra människa Foki. Zelda ska vara glad att ha en sådan givmild mamma som alltid tänker på andra. ?❤

 10. OMG vad coolt! Det blir ju det bästa av två världar: Foki och HK! Kommer definitivt köpa produkten. <3

 11. Oj, så roligt! Det samarbetet kommer ju bli toppen. Ser fram emot att läsa mer om det.

 12. Så roligt! Grattis! kramiz<3

 13. Åh Grattis va roligt! Vilket spännade år du har framför dig?

 14. Men Gud vad ROLIGT!! Blir så glad för din skull ❤️❤️

 15. OMG! Vad coolt och roligt! Är så exalterad på att få se resultatet! Jag har också alltid älskat Hello Kitty och allt kawaii! 😀 <3

 16. Spännande ? min systerdotter e galen i hello Kitty.

 17. Vad glad jag blir för jag älskar också Hello Kitty även om jag är vuxen nu 😉
  Fick upp mitt intresse när jag var i Thailand och började köpa Hello Kitty där och har gjort det till en grej att nästan bara köpa det där och göra en liten samling. Var även på Kitty caféet i Bangkok 😀
  Kommer säkert köpa parfymen 🙂

 18. Gud vaf roligt sammarbete! Älskar själv hello kitty så längtar väldigt mycket!!! Wihooo

 19. Omg är sååå glad och stolt över dig ! 😀

 20. Vad roligt! Lycka till! 😀

 21. Jag som har följt dig länge undrar hur det skulle ha varit ifall man kunde gå tillbaka till 2012 och berätta för dig att du en dag skulle släppa en parfymkollektion med Hello Kitty, undra hur du skulle ha reagerat då!!

  Stort grattis!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *