”Syskonvagn”

Nu har vi satt ihop barnvagnen! Jag föredrar dock ljusare färg. Men det skulle lätt bli smutsigt med Stockholmsslasket halva året så vi tog det säkra kortet och valde mörkblått. Bills favvofärg. 

Baggiz blev jättenyfiken som vanligt under tiden vi satte ihop vagnen. Han gick runt och sniffade på alla delar och kartonger. När vi var klara hoppade han upp och satte sig i varukorgen. Han tittade ut och purrade. Haha, där får han vara. Perfekt lösning när vi ska ta en promenad till naturreservatet. Men han får absolut inte ligga inne i liggdelen så vi satte dit aluminiumfolie som vi gjorde med spjälsängen. Alltså, det funkar så braaaa! Baggiz har hållit sig borta från spjälsängen helt. Tack snälla igen för tipset!

– Vilken fin syskonvagn mamma, säger Baggiz.

6 kommentarer

 1. Haha han är så söt Baby kommer göra samma sak den dagen det är dags:P

  1. Hehe, ja verkligen. Han förgyller våra dagar så mycket och alla vi tre längtar efter lilla Zelda så. <3

 2. Ni kanske kommer att få ta med båda barnen i vagnen på det viset? Hehe

  1. Haha, förmodligen så kommer det att bli så 😀 <3

 3. Hur tog ni ställning till er Thailandsresa nu under din graviditet med tanke på zikavirus som finns där? 🙂 vi kollar själv på resa till bland annat Thailand just under graviditet men överallt står det att man bör undvika ställen där zikavirus finns just under en graviditet eller i anslutning till en framtisa graviditet (inom 6 månader). 🙂

  1. Hey Elin! Det är inga Zika utbrott alls när vi åkte och har inte varit det i ungefär ett år. Jag skrev lite kring Zika här i bloggen, du kan läsa mer om det här: http://www.fokis.se/2017/12/13/babymoon-guide-part-2/

   Kramar! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *