Hey köket!

Hey älskade ni

Jag vaknade pigg idag, är såååå himla glad för det! Började dagen med att kicka igång jobbet, har fått klart det viktiga pappersarbetet för denna gång och kan äntligen gå vidare till nästa grej. Det roligaste av allt med den här dagen var att jag kunde stå i köket helt utan problem och lagat alla måltider! Gröt till frukost, vegetarisk cannelloni som jag dränkte i sås till lunch och ska slå stort med sous vide ikväll. Jag har inte lika ont i ryggen idag som jag brukar, undrar om det kan vara TENS maskinen som har hjälpt till lite. Bill satte den på mig igårkväll innan vi gick och la oss nämligen.

Nu är arbetsdagen över och det är dags för mig och Bill att umgås lite. Vi ska skriva en packlista tillsammans på saker som vi ska lägga i BB väskan. Ska visa listan senare så får ni jättegärna säga till om vi har glömt något. 

Hoppas att ni har haft en underbar dag kära ni! 🙂 

 

1 kommentar

  1. Mysigt ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *