Take away sushi

God kväll kära ni, 

Tack snälla för alla lugnande kommentarer. Jag ringde till 1177 som ni sa. Känns bättre, tänker fortfarande såklart men känns bra för tillfället. Imorgon får jag kolla upp mig på sjukhuset efter förlossningsterapi. Nu finns det inte så mycket annat som jag kan göra förutom att försöka hålla mig lugn.

Bill lättade upp stämningen lite genom att komma hem med take away sushi till middag. Jag har gnällt på sushi i ett par veckor nu. Snacka om att jag blev glad! Bill sa: –Det här är inga vanliga sushi, det är take away sushi.
-Jaaa.. det vet jag väl? Svarade jag och undrade vad han egentligen menar. Bill sa: -Take away sushi, special sushi that takes your worries away…. – BAAAAHAHAHA… skrattade jag högt och fick ont i kinderna. Skämtet var så dålig. Bill är så söt som försöker i alla fall. Är glad att jag har honom.

Tack snälla igen för omtanken. Jag håller tummarna att allt är ok. Vi hörs imorgon.
God natt kramar. 

14 kommentarer

 1. Var tvungen att kolla in på bloggen här igen och se hur det gått för dig Foki?? superbra att du ringt in och ska kolla upp det!? jag tror heller inte det är någon fara alls men bättre att kolla en gång för mycket ❤️ Och guud så sugen jag blev på sushi nu!! Haha??? kramar?

  1. Tack snälla bästa, underbara du för omtanken. Jag är glad att det finns så många fina läsare som du.
   Det går bra, jag är inte lika orolig längre. Tack vare ni läsare och vården som svarade på alla frågor och kontrollerade att jag var ok. Så den oron är borta. Zelda kommer när hon kommer 🙂 <3

   Kramar

 2. Viktoria

  Har du börjat packa någon BB väska ännu? Man vet ju aldrig när bebisen kan komma.

  1. Jag har satt in i kalendern att vi ska göra det den 7:e feb. Men vi kanske gör det nu i helgen. Haha 😀 <3 Nu vet man verkligen inte när bebisen kan komma!

  1. Jaaa! Mums <3 <3 <3

 3. Åh vad gott :O
  Hur tänker du med sushi nu när du är gravid och så? Vill så gärna äta sushi (har haft cravings i 20 veckor nu) men blir så orolig att den inte ska vara fryst som den ska så har inte vågat äta de än 🙁

  1. Man kan äta sushi frän t.ex. sushi Yamaha dom har färsk lax, så länge msn vet att stället är frächt. Jag åt själv sushi när jag var gravid och de gick så bra! 🙂

   1. Japp, Sushi yama har gravidvänliga sushi fick jag tips om här i bloggen tidigare.
    Om det är köp-sushi brukar jag välja de rullarna som inte innehåller råfisk och själva sashimi kan man frysa in först separat, för att vara på den säkra sidan d.v.s 🙂 Jag fick också jättemycket sushi-cravings under hela graviditeten och trodde inte att jag kunde äta det först.

    Kramar!

   2. Benita

    Nedfrysning garanterar inte att all listeria dör. Endast upphettning gör det! Och hur färsk fisken än är finns risken att just den bit du stoppar i dig har listeria. Det är tyvärr inte frågan om mängden man äter utan det räcker med att bara en munsbit råkar ha listeria och det kan förorsaka hemskheter. Älskar sushi men det ör bara 9 månader av hela mitt liv som jag väljer att avstå mina egna själviska ”vill ha” för min babys hälsa.
    Sen innehåller nori arsenik, kvicksilver, kadmium och stora mängder jod. Det finns inte tillräcklig utforskning för norins påverkan o säkerhet för fostret.

 4. Håller också tummarna! Skönt att det finns sjukvård som har koll när man själv är orolig <3

  1. Ja verkligen! Är så tacksam för den sjukvården som vi har i Sverige <3

 5. Sara den rara

  Hoppas allt har gått bra. ❤

  Förresten Foki, läser du någon mammablogg nu när du själv ska bli mamma? Isåfall, vilken/vilka?

  1. Hey fina Sara!
   Det har gått superbra. BM sa att jag inte behöver vara orolig då slemproppen kan komma i bitar. Sen känner jag inte att något är annorlunda i kroppen just nu så jag litar på det. Jag läser ingen mammablogg för tillfället, men många bebis och gravidsidor som: minbebis, viforaldrar o.s.v. De har även bloggar på deras plattform men jag vet inte varför jag aldrig hamnar där. Sen är jag medlem i babycenter.com, dock är den amerikans-baserad. Känner ibland att deras kultur skiljer från oss lite men man tar åt sig de fakta och info som man vill såklart.

   Kramar <3 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *