19 Januari 2018

Mina solstrålar! 

Jag höll på att skriva 19 Januari 2017 i rubriken. Men det är ju 2018!!! Har alltid samma problem varje år, där jag under de två första månader av året skriver förgående årtalet, haha.

Nu är jag tillbaka i lägenheten. Möte med Lambretta och vår potentiella återförsäljare här i Sverige gick superbra! Som jag berättade tidigare håller jag och Alexandra på att designa varsin klockkollektion för Lambretta. Ska bli jättekul att berätta mer detaljer sen.

Äntligen är produktionen klar (för min del) och försäljningen kan komma igång jättesnart. Det här blir ett roligt projekt det här, eftersom alla pengar som tillfaller mig går till att bygga fler skolor i Thailand!  🙂

2018 kommer att bli ett riktigt roligt och spännande år! 

Jag och snygga Alexandra 

11 kommentarer

 1. Så fin bild på er två 🙂 Ska bli kul att se hur kollektionen ser ut. Själv äger jag bara en klocka … köpte den av dig på din bloppis! Hehe. Rosa med en liten svart katt i uret ^___^

  1. Hehe, Tack snälla fina du <3
   Vad kul!!! Haha, det måste vara superlääääänge sen! Kanske dags för en uppgradering 😉 <3
   Kramaaaaar massor!

 2. Så fin bild 🙂 !

  1. Tack tack för komplimangen <3

 3. Ååh vad roligt samarbete!! Sån peppig girlpower!! ?⭐️

  1. Jaaa! 😀 Alex’s budskap bakom hennes klockor är något som vi behöver lyfta fram mer också tycker jag. Längtar tills vi är klara med allt 😀 <3

 4. Åh vad kul!!???

  1. Jaaaa! Verkligen 😀 <3 Så kul och spännande!

 5. Sara den rara

  Och det är av just denna anledning jag verkligen tycker om dig Foki. Du bryr dig verkligen om andra människor och brinner för välgörenhet till bättre behövande. Önskar det fanns fler influencers som gjorde det till en sådan självklarhet som du gör. ❤

  1. Åh vad du är snäll. Jag tvivlar inte alls på att du och många andra skulle göra samma sak om ni också hade samma möjlighet 🙂 <3 Det är väl en självklarhet? Man ger och delar med sig av det man kan.

   Kramar <3

 6. Så snygg bild så de inte finns ord , wow! ☆ ska bli kul och se kollektionen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *