Myshelg

Hey och glad söndag älskade ni, 

Vi har det så himla mysigt här hemma. Igår hade jag min internet-lediga dag istället för idag.
Idag väntar jag spänt på att veta vem vinnaren av vår nyårs giveaway som vi hade är. Hann logga in på Instagram i några minuter dock, glömde bort. Men kom på mig själv ganska snabbt och la undan telefonen och datorn sen resten av dagen. Jag måste vara strikt att få mina ”bortkopplade” dagar.

Igår bäddade vi ut bäddsoffan i vardagsrummet, vi kollade på film och dokumentärer hela dagen i princip. Baggiz var med oss hela tiden. Han ville inte ens gå ut för att han såg hur mysigt vi hade det. Där låg vi alla tre i soffan med Baggiz i mitten. Livet är så härligt! Jag behöver verkligen inte mer än så här just nu. Att inte göra någonting har aldrig varit bättre. Min rygg mår bättre också när jag inte anstränger mig. Så skönt att inte ha ont någonstans i kroppen för stunden.

Vad har ni för planer idag? Vi ska nog köra gårdagen i repris!

Vi tre vilar upp oss inför Zeldas ankomst! 

5 kommentarer

  1. Låter som en underbar dag ❤️ Själv mår jag sådär. Blev inlagd på grund av akut njursvikt i början på veckan så det har varit tuffa dagar ? Blev utskriven i fredags, men det lär ska ta ett tag att återhämta sig. Kram ❤️

    1. Åh, Krya finaste Nathalie <3 Jag hoppas att du återhämtar dig snart. Jag, Baggiz och lilla Zelda skickar med en massa krya kramar <3

  2. Så gosigt ❤

    1. Verkligen, gosiga kramar från oss <3

  3. Underbar bild! Mys till 100 %.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *