Lätt lunch

Hey älskade ni, 

Vi fick garderobsdörrarna i morse, Bill håller på att montera ihop dörrarna för fullt. Själv sitter jag här i soffan och äter gröt …igen! Haha, ibland får jag perioder där jag känner mig sugen på en grej sen går det över till något annat. Mina smaklökar under graviditeten är förundransvärt.

Igår hade vi riktigt mysigt trots mycket städ och tvätt. Det är en mysig känsla när man gör det tillsammans på något sätt. Vårt hem börjar se mer och mer ut som ett hem. Vilken lyft lägenheten har fått även om det är mycket kvar som ska göras. …Och vilken man jag har som jobbat med vårt hem non-stop sen vi kom hem från Thailand. Miljarder pussar och oändlig med kärlek förtjänar han! 

3 kommentarer

  1. Sandra Sarah

    Vi får väl se resultatet sen? 😀

    1. ABSOLUT! Dörren blev klar precis! Lägger upp resultatet ikväll. <3 Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *