1 Januari 2018

Vad fina nyårslöften ni har delat med er. Ska fortsätta läsa alla kommentarer sen när vi har gjort klart våra sysslor här hemma. Själv har inte jag alls hunnit göra några löften. Känns som att jag måste ta det som kommer. Men blev inspirerad av era fina löften, nu känner jag också att jag måste sätta ett par mål som jag ska hålla fast vid under det här året. Ska klura på det lite till…

Jag och Bill vaknade ganska sent idag. Vi låg i sängen ganska länge och sträckte på oss. Baggiz blev lite otålig att vi aldrig klev upp, han satte sig bredvid oss och tok-stirrade att det blev så där obekvämt, haha.
Kommer ni ihåg att jag läste boken ”Föda utan rädsla” häromdan? På det sista kapitlet i boken var det dedikerat till mig och stödpersonen som ska följa med till förlossningen. Alltså, Bill. Jag läste hela kapitlet högt för honom när vi låg i sängen i morse. Det var supermysigt. Bill kramade om mig med sina goa armar och hans doft är så gudomlig på något sätt. Tycker att Bill luktar så gott. Sen klev vi upp, jag började ta ut lite kläder från de gamla garderoberna för att Bill ska montera ner dem och om en liten stund har vi tvättid.

De sägs ju att hur man inleder första dagen på året kommer det att vara så resten av året. Förmodligen kommer det här året att bli en massa mys, städ och tvätt för oss haha. Förra året inledde vi året med det här. Bus och lek med bebisarna, och jag fick en egen i år?! OH MY! 😀

Här kommer lite bilder från gårdagens nyårssupé:

2 kommentarer

  1. Mysigt!! God fortsättning till dig! Vilket spännande år som väntar för er ❤️

    1. Tack snälla! Detsamma fina du <3 <3 <3 Jag önskar dig ett fantastiskt år Nathalie! Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *