Hur han alltid lättar upp stämningen

– Recap Week – 

En av de bästa egenskaperna med Bill är att han alltid lättar upp stämningen, speciellt när mina ledsna gravidhormoner är igång. Han vet liksom hur han ska hantera det vilket jag uppskattar supermycket. Även om jag i efterhand tycker att jag var ”lame” som reagerade såsom jag gjorde varje gång jag blir lite upprörd. Kan ändå erkänna att det är guld värt att få den uppmärksamheten och bli extra omhändertagen under de stunderna när man behöver det som mest. Jag vet att det låter superlöjligt, men när jag får mina moments under graviditeten känns det som att hela världen rasar, ingenting spelar roll, det är så synd om mig och jag håller på att dö typ… Hahaha.

Kommer ni ihåg när jag berättade om hur ledsen jag var innan 4D ultraljudet som vi skulle göra i Bangkok? Jag blev så ledsen att jag grät bara p.g.a. att doktorn var nästan två timmar sen. Jag var ledsen under hela väntetiden och blev ännu mer ledsen efteråt när jag inte hann göra mina ärenden då tiden försvann under dagen. Så… Bill tog mig i handen och ledde mig till bio, matade mig, inte med skeden såklart men han såg till att jag åt middag. Bill visste då att det var en komedifilm som jag behövde då så det blev Daddy’s home 2. Jag var faktiskt på bra humör sen resten av kvällen.

Kan inte förstå att jag har lyckats hitta en sån snäll och härlig kille. Jag är genuint lycklig och glad att Bill finns i mitt liv. Han lyfter så mycket i min vardag, jag uppskattar den här turen som jag fick och hoppas att vi förblir så här lyckliga och glada. Jag kommer aldrig att ta honom för givet, därför kommer jag också att göra mitt bästa att vårda vårt förhållande såsom Bill har tagit hand om mig när jag behöver det. Kärlek är fantastiskt 

Fast han borde dock lyssna på mig när jag säger: -ALDRIG TA BILDER PÅ MIG UNDERIFRÅN.
Kolla vilken härlig stor haka jag får, hahahahaha.

7 kommentarer

 1. Jag förstår inte hur Bill inte kan vilja läsa din blogg när du skriver så fin saker om honom. Om min kille hade gjort det om mig på en stor blogg hade jag läst flera gånger om dagen haha 🙂 O du ser bra ut från alla vinklar 😉
  kram

  1. Eller hur! Han säger alltid: -Innehållet i din blogg intresserar mig inte. Jag vet ändå vad du gör på dagarna när vi är med varandra. Hmmmph! Han ska bara veta vad jag skriver här ibland som inte är vardags-relaterad, hehe 😉 <3
   Jag är bara glad att han förstår nu hur mycket glädje den här bloggen ger mig. Förut sa han flera gånger hur jag borde lägga bort bloggen för att ha tid med annat som är "viktigare”, haha. Då förstod han verkligen inte hur viktig relationen som jag har med er är för mig. Så mycket glädje som ni och bloggen har tillfört med genom åren. Tack för att du alltid har varit en av de underbara läsarna! <3 Kramar

 2. Aw, ni är så superfina! 🙂

  1. Tack fina du <3 Jag är bara glad att jag äntligen har hittat rätt. Kärlek är fin när det inte är ensidigt! <3

 3. Mähhhh dock lägger du upp bild på som din fästman fotat på din ”underifån haka” Kärlek det

 4. Su skriver så man kan tro att du är kär på riktigt i den däringa Bill.

 5. Jag vill lyfta fram något som många inte talar om, nämligen hur man som kvinna/ tjej med sitt beteende kan uppmuntra sin partner till exakt sådant beteende!
  Det är allmänt känt att kvinnan (om vi väljer stt tala sett från en kvinnas syn) med sitt beteende kan antingen få mannen att totalt tappa balansen och tålamodet, eller så kan hon med sin kvinnliga list och mjuka personlighetsdrag få honom stt känna sig kär alla dagar om året, få honom att behandla henne som den drottning/prinsessa hon är!
  Vi kvinnor har en oerhörd makt över männen som ingen talar om! En makt som kan få dem att tappa självförtroende eller självkänslan eller allt…och en makt som kan få dem att vara just de, genuint, män som de är födda till, att stötta, älska och ta hand om oss, att bygga upp både karriär och hem inte kompromissa mellan de två, att hitta tid för sig själva som män och samtidigt vårda sin relation med sin kvinna.
  Låt oss aldrig glömma bort detta! Låt oss tjejer planera vår vardag bättre och inkludera våra partners, ge de tid och visa dem kärlek så de kan fortsätta vara ”dröm män”

  Jag vet inte många böcker som lyfter fram denna ut psykologins och sociologins synpunkt, men säkert finns då några få. Tipsa gärna ni som känner till några. 🙂 ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *