Samui med Mary

– Recap Week –

Lite bilder från dagen när vi mötte upp Mary för lunchmys.

Vi åt lunch på restaurangen The Page som ligger i The Library hotel. De hade superbra thai fusion-mat där. 

Efter lunchen åkte vi iväg och köpte lite mango samt andra frukter.  

På vägen tillbaka till resorten svängde vi av till Big Buddha.

Där lekte Bill med katterna såklart, det var typ en av höjdpunkterna under resan.

Mary är så himla gullig. Det var evigheter sen vi sågs, snacka om hur glada vi blev när vi äntligen träffades igen. Mary sa att hon vill så himla gärna komma till Sverige för att hälsa på sen när Zelda är här. Men hon sa, aldrig mer besöka Sverige under vintern! Nästa gång hon kommer hit ska det vara sommar, haha. Hon firade nyår med oss här i Sverige för något år sen och då var hon här i Januari månad. Hon ville typ hålla sig inne och aldrig gå ut kommer jag ihåg. Men nästa gång hon är här ska vi se till att hon hamnar i rätt tid där hon kan vara ute och utforskar Stockholm! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *