Ursäkta röran

Finaste ni, 

Jag kom hem till världens största röra igår. Trots röran så känner jag mig mega-glaaaad! För att nu kommer vi igång med renoveringen på riktigt. Vårt nya golv är här om 20 minuter. Kommer ni ihåg att vi inte skulle få golvet först i Januari? Fantastiska Mattias på Bauhaus i Länna hjälpte oss med att hitta ett liknande golv, vi var lite skeptiska först men vi blev hur nöjda som helst när vi fick se golvet. Haha, Bill sa att jag borde nämna Mattias då Bill har varit en sån där skitjobbig kund men Mattias hade tålamod och mötte upp alla Bills krav. Bill fick nog lite dålig samvete i efterhand… man kan bli lite som en Godzilla när man har en bebis på väg och ett hem som måste vara bebisredo, ni vet stress.

Bill ska börja lägga golv i vardagsrummet redan idag och kommer därefter att ta ett rum i taget. När golvet är lagt ska vi bygga en större och snyggare garderob, efter det blir glasväggen till sovrummet därefter köket och sist badrummet. På fredag kommer första lasset av nya möbler till vardagsrummet också, ska bli så himla spännande!

Nu måste jag städa undan lite, lägga kuddar, filtar, Baggiz leksaker och krimskrams i lådor. Täcka över TV o.s.v. Tror att det kommer att bli ganska dammigt här när vi väl kommer igång att vi kanske måste flytta in hos min svärmor ett tag. 🙂

Nu hann jag inte ta ”före” bild innan det gamla golvet blev borttaget, för att jag inte var hemma. Men jag kan ta före och efter bild med möbleringen sen? 

10 kommentarer

 1. Vad roligt med renovering!! Eller i alla fall när det är klart 😂

  1. Haha, jaaa! 😀 <3
   Åh det här är så spännande! Så kul att vi äntligen är igång. Så mycket som vi har spånat och tjatat på att göra det här 😀 KRAM!

 2. Spännande! Du kanske kan ge oss en guidad video-tur genom den färdigrenoverade lägenheten sen?

  1. ABSOLUT!!! 😀 Bara för att du föreslog det 😉 <3 Bästa Mou <3

 3. Sara den rara

  Älskar också renovering men inte själva jobbet (och all smuts och damm!) 😊 Innan vi fick barn byggde vi ut huset med två nya sovrum, en liten hall och en stor garderob. Det var minst sagt kaos och vi blev klara precis i tid till beräknad förlossning… bara det att vi gick över tiden med 14 dagar tills den lille behagade att komma. 😂 Hur stor är lägenheten ni bor i förresten?

  1. Haha, jaa 😀 Men skönt kommer det att bli när vi har gjort allting klart! Bills lägenhet är på 56 kvm. Lilla Zeldis får sova i samma sovrum med oss. Jag har tänkt att köpa oss en större lägenhet sen när huset i Thailand är 100% klar och innan Zelda fyller två år. Den här lägenheten kommer vi att behålla trots att vi skaffar en större, Bill är så rädd om sin lilla man cave, haha 🙂 Kram!

 4. Kom ihåg att man ska vänta 48h innan man lägger golvet från och med att man fått hem det. Har med luftfuktigheten att göra. Trä sväller och minskar.

  1. Ja, Bill sa det 😀 Jag visste dock inte själv!
   Det är någon form av skum/plastmatta som Bill måste lägga först innan han kan klicka in golvet tydligen 🙂

 5. Åh så skönt att det kom fram tidigare!

  1. VERKLIGEN! Så glaaad att det löste sig 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *