Morgondusch

Godmorgon solstrålar! 

Snart är jag i Sverige. Flyget landade 1 timme för tidigt här på mellanlandnings-destinationen så jag passade på att ta en dusch i loungen. Tyckte att jag behövde det. Jag skippade över frukosten på planet och vaknade 30 minuter innan vi ska landa, känner mig utvilad och glad. Jag vet att det var lite dramatiskt det jag skrev på förra inlägget men efter jag läste era kommentarer nu på morgonen fick det mig att tänka till.
Som förstagångsföräldrar är det så mycket som man inte har någon aning om och blir orolig för en massa saker i onödan. Jag vill egentligen vara cool, inte oroa mig för mycket men samtidigt vet jag inte hur det är och vad som väntar så jag kan bli så där över-nojig ibland. Det är fantastiskt att vara gravid, jag älskar det men jag är så himla rädd om vår lilla bebis och vet inte var jag ska ta vägen om något skulle hända, jag skulle nog skylla på mig själv och aldrig förlåta mig själv.
Varje gång jag blir uppjagad glömmer jag bort att njuta, vilket jag absolut inte vill. Hoppas att ni som ska bli förstagångsföräldrar inte blir lika uppjagade som vi kan vara ibland, haha. När ni läser mina dramatiska agerande under graviditeten hoppas jag att ni tänker: -Så där ska jag inte bli som gravid!  😉

Vi ses igen när jag är på svenskmark! Gosiga kramar till er 

3 kommentarer

  1. Ville inte ge dig dåligt samvete för att du inte njuter. Alla är vi ju självklart oroliga för våra barn. Både i och utanför magen. Att något skulle hända dom är ju den största mardröm man kan tänka sig. Men det är skönt att vänta barn när man redan gjort det en eller flera gånger innan. Man vet vad som väntar och har redan ett barn som gör att man inte hinner tänka lika mycke. Du är inte ensam om att oroa dig men försök att njuta. Ville mest tala om med min förra kommentar att lite stress och sjukdom inte är farligt ibland. Både vi och bebisarna tål mer än man tror. Lycka till med allt. Och var inte orolig, allt kommer lösa sig längs vägen ☺❤

  2. Tror sånt kommer och går. Ni sköter allt jättefint <3

    Så skönt med en dusch! Det hade jag också valt, haha! 🙂

  3. Sara den rara

    Haha Foki, jag tycker du bara visar upp dina mänskliga sidor. Du vet att du inte bör stressa eller oroa dig men du gör det ändå, och jag tycker inte du ska vara så hård mot dig själv. ❤Som många skrev tål bebisen mer än vad man tror. Det är inte hela världen! Sedan är det ju alltid bra att försöka att inte stressa, men inte hela världen om du gör det. Vi är bara människor, vi gör fel ibland och det är okej. Jag minns så väl första tiden med vår son, herregud vad jag oroade mig för ALLT. Nu har man varit förälder i över ett år, och jag kan nog uppfattas som ”hönsig” av flerbarnsföräldrar men till skillnad från början så har jag blivit mycket mer chill. Man kan inte styra och påverka ALLT som förälder och vi är inga supermänniskor som gör allt rätt i alla tillfällen. Ibland felar vi och istället för att bli arg på mig själv försöker jag få lärdom av händelsen, för inget blir ju bättre av att man blir besviken och arg på sig själv. ? Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *