Glass i stora lass någon?

Häromdan gick vi förbi ett glasscafé MO & MOSHI som ligger i Siam Center och fick syn på dem här enorma glassarna som man kan beställa! OMG! Nästan att jag blev sugen att köpa ett lass men jag lät bli. MEN till min nästa födelsedag ska jag definitivt ge mig själv en sån här lyckoskål. 😀

9 kommentarer

 1. Åh, detta är himmelriket för en glass älskare som jag ?

 2. Ser onekligen gott ut, men kanske lite väl för mäktigt för mig. Om det fanns i mindre storlek hade jag definitivt tagit! 🙂 eller så kan man dela med någon! ^^

 3. Blir så ledsen av att se hur många goda glassdesserter det finns i Asien. Här i Sverige har jag aldrig lyckats hitta något. Besökte ett ställe som serverade sundaes. Tänkte att jag skulle få en redig amerikansk glassbomb men det var glass i ett glas med lite sås i bara. Åt parfait i Paris för flera år sen och saknar det så mycket. Det kanske är jag som har otur eller inte letar tillräckligt mycket (vilket egentligen är bra för jag har långsam metabolism och går upp i vikt snabbt). Man kanske borde resa för att äta glass…

  1. När jag var mindre brukade min mamma ibland ta oss ungar till eskilstuna för en dag och äta glass hos Slagstaglass. Inte sådär jätte stora men väldigt gott och fina! Mindre kanske är bättre så att man kan prova mer än en hehe 😀

   Annars kan jag VARMT rekommendera de som åker förbi dala airport (nära Romme Alpin/Borlänge) området att under sommaren besöka Sahlins Struts. Godaste glassen någonsin! De hade under sommaren glassportioner som såg sjukt smarriga ut. Om jag minns rätt en massiv portion också att dela med kompisar!

   1. Tack snälla för din tips! Har skrivit ner dem nu!

 4. Men alltså hur fungerar det? ☺️Hur lyckas de få ner all glass i glasbägaren utan att den blir kladdig på insidan? Ser nästan inte ut som att det är på riktigt! ?

 5. Men så gott!?

 6. Dom arbetar nog med glassen när den är väldigt kall, annars hade ju allt smält samman till en gegga. Ser verkligen gott ut!

 7. Jag vill doppa huvudet i de där glasskålarna!!! För många år sedan fanns det både pannkakskafé och ett glasskafé här i Göteborg, Nu finns det mest stora kedjor som Espresso House etc. Är det verkligen vad folk vill ha? Blöööh. 🙁

  Sitter hemma med en nyfödd liten syster här, skrev precis en förlossningsberättelse från en fantastisk förlossning, om du vill få en positiv bild och tips får du gärna läsa här: http://www.tandskoterskan.net/en-kick-ass-forlossning/

  Kram! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *