Double fun

God morgon solstrålar!

Zelda väckte mig precis. Hon slogs och sparkades så hårt att jag vaknade till. Jag tror att hon ser framemot den här dagen extra mycket. Vi har bokat ett tillväxtkontroll på BNH Hospital här i Bangkok. Ska kolla att Zeldas tillväxt är normal. Varenda kotte som jag träffade sa att jag har liten mage för att vara inne i 6:e månaden. BM mätte min mage strax innan vi gjorde resan och hon sa att kurvan av tillväxten ska vara ok men vill man vara 100% säker ska man mäta med ultraljudet så vi ska göra det nu när vi är inne i 26:e veckan av graviditeten precis. Av rent nyfikenhet hur den här 4D ultraljudet funkar ska vi köra med den tekniken idag, kostar förmodligen lite mer men jag tror att det ska bli spännande att testa eftersom vi är så nyfikna och för att slippa ha alla dem här funderingarna. Man gör ju det bara en gång.
Bill har också sagt många gånger att det kan vara en pojke som ligger i magen för att man kan aldrig vara 100% säker på könet när man kollar genom ultraljudet så idag kommer vi att fastställa det här once for all med 4D, haha förhoppningsvis.
Bill älskar Zelda mer än allt annat men det har också varit lite av hans dröm att få en lillebror till Baggiz och som vårt första människobarn. Jag är 100% säker att det är en tjej. Har drömt om henne så många gånger, samma utseende och mörkblåa ögon. Jag vet, låter väl lite för ”spiritual” men jag känner det i kroppen, svårt att förklara. Oavsett kön är vi överlyckliga, det är bara kul att spåna ibland.

Som jag berättade mötte vi upp Vivi igår. Jag kommer ihåg så väl hur vi satt i lägenheten och spelade kort hemma i Stockholm när hon var och hälsade på för två somrar sen. Jag sa att hon kunde bli våra barns ”gudmor” i Thailand och nu är vi typ gravida samtidigt! Haha. Det är så kul att många av mina vänner faktiskt är gravida just nu och många av er också! Man har såååå mycket att prata om och att dela den här gemenskapen är fantastisk. 

Vivi 28 Weeks ♥ Foki 26 Weeks

11 kommentarer

 1. Min mage var nästan helt platt ända till de sista veckorna. Magens storlek är ett väldigt diffust mått på hur stor bebisen är, det kan till exempel bero på om bebisen ligger långt in/ut och även din genetik. Vissa får gigantiska magar, vissa från nästan ingen mage alls. Din mage är större än var min var när jag var 2 veckor över tiden 🙂

 2. Magarna kan verkligen vara olika, SF måttet också. Min mage var kanske hälften som din i vecka 26 men ut kom en tjej på 3000 gram 49 cm? Hoppas allt ser bra ut och jämför dig inte så mycket med andra 🙂 men inte lätt när man väntar första barnet och allt är så nytt ? ser så fram emot Zelda ??

 3. Haha, min mage såg ut sådär i vecka 40 ?

 4. Liten mage?! Din mage är ju enorm för att vara i v26, hade tippat på 36!

 5. Hej.. Nja alltså du är ju liten som person också, kort och så, så det spelar ju även in i hur din mage ser ut.. tycker magen ser bra ut jag.

 6. Jag är i v.38 nu och min mage ser ut att vara ungefär lika stor som din 🙂 Tror absolut inte du behöver oroa dig över storleken på din mage, det är så otroligt individuellt hur stor mage man får 🙂

 7. Tycker din mage är rätt så stor för att vara 6 månaden. Min är mindre och jag är i vecka 40! BF om 5 dagar.

 8. Nu vill vi ha update om ultraljudet ?

 9. nu börjar jag bli lite orolig över det där besöket, gick det bra? Kärlek till er!

 10. Alltså, fattar inte hur de kan säga att din mage är liten!? ? Jag såg ut sådär strax innan jag födde i v 39… och du är i 26 ??

 11. Förmodligen kommer Zelda få bruna ögon, den genen är mycket starkare än den för blå ögon så den brukar alltid ”vinna”. Men oavsett kommer hon blir världens finaste dotter till er 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *