Produktiv dag

Idag har jag haft en superproduktiv dag, heeeeelt utan stress men ändå fått tillräckligt mycket gjort. Både inom nöjen och de nödvändiga. Jag hann uträtta viktiga ärenden nu på morgonen, shoppat med Bill, haft lunchmöte om de kommande produkterna och fått ta med en massa samples. Vi har jättemycket produkter och formula som är klara samt testade. Ska bli jättespännande att släppa dem på marknaden inom snar framtid.

Nu är vi tillbaka i hotellet och lämnar av shoppingpåsarna. Vi bor jättecentralt, mitt emot en av våra favvoshoppingcenter där vi äter, handlar och har mina möten, haha. Senare ikväll ska vi möta upp Vivi, en kompis till oss som också är gravid! Vivi är två-tre veckor före mig i graviditeten. Hon är på Ikea just nu och handlar bebismöbler så vi funderar på att åka till EmQuartier än så länge. Ska även passa på att besöka försäkringskontoret för att höra med dem hur det blir nu när jag bor i Sverige och strosa runt lite bland alla mysiga julbelysningar såklart.

Vad har ni gjort idag kära ni?  🙂 

Lunch idag, aaah vad jag älskar mina måltider här i Thailand 

1 kommentar

  1. Vad är det för nya produkter? Minns inte att du skrivit om dem? Blir nyfiken nu 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *