Älskar nattmarknader

Vi kom tillbaka hit till Bangkok imorse. Det har varit så mycket åk fram och tillbaka under de fyra senaste dagarna mellan hotellet, huset, byggbutik, möbelbutik, mormor och andra ärenden. Lite halv stressigt var det men vi såg alltid till att avsluta dagarna med mysiga aktiviteter på kvällarna för att hinna njuta lite också.
Åh vad jag är tacksam för Bill och beundrar honom som har så mycket tålamod och följt med mig överallt, han såg till att jag mådde bra och tog hand om oss. Jag är i alla fall supernöjd över helgen, har hunnit med det jag ska göra och myst massor med mormor framförallt. Nu har jag bara några saker kvar att uträtta här i Bangkok sen blir det hemåt mot Sverige under helgen! Efter vecka 27 ska inte jag flyga något mer, då blir det bara hemmamys, bebisfokus, fixa till i vår lilla nest och bebisshoppa alla nödvändiga saker så att vi har allting klart innan Zelda kommer. Snart är jag 100% redo för de kommande äventyrarna, då har inte jag något att vara orolig för något mer. 

I söndags var vi bl.a. på en nattmarknad efter vi har varit och kollat på kök. Alltså, vad jag älskar nattmarknader! Det är nog en av de sakerna som jag önskar att vi hade mer i Sverige. Att man kan strosa på kvällarna mellan de upplysta marknadsstånd och myslampor runt omkring. Nattmarknader ger mig alltid mysiga vibes, som julmarknader typ. Det ska också vara sånna som har myyyycket mat! 😀

Talad Ton Tan är nog en av de bästa nattmarknader som jag har varit på!
P.s. man ska helst åka dit under helgerna, då är det som mest aktiviteterna och öppet längre. 

4 kommentarer

  1. Nattmarknader i Thailand är något alldeles, alldeles magiskt! 🙂

  2. Thailand är en MILITÄRDIKTATUR.

  3. Åh vad det ser underbart ut 😍😍

  4. ÅÅh, det ser jättehärligt ut! Vill verkligen besöka en nattmarknad någon gång!

    Aropå ambassadörgrejen till Zoirak, är det för sent nu? Hur sökte man ens? Vet att det dröjde ett tag innan man fick veta mer information 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *