Thai Breakfast

De har stort utbud av frukost här. Men jag kör thai-style frukost, måste passa på! De har jättespännande thai-desserter som jag inte vet vad det är men det är ju så himla kul att testa. Jag älskar att smaka på nya, spännande rätter eller desserter. I värsta fall vet man bara att det är ingenting för en eller så upptäcker man något som är helt fantastiskt!

Är ni rädda för att smaka något nytt eller är ni försiktiga med det? 😀 

Nu blir det medi-pedi (manikyr och pedikyr) medan Bill ska ta 75 minuter massage! 

4 kommentarer

  1. Så länge jag vet att det är vegetariskt så testar jag gärna nya saker! Världen har ju så mycket att ge!

    1. Åh, vet du vad jag kom på? Att thailändska desserter är typ vegansk! För att här använder man ju inte mjölk på samma sätt. Bara kokosmjölk i desserter. Och det finns faktiskt mycket utbud för vegetariska rätter här också. 😀 <3

  2. Har du någon favoriträtt när du är i Thailand? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *