Mani-Pedi

Har 1 timme kvar innan Mary kommer och plocka upp oss. Hon vill skjutsa oss till flygplatsen för att det är sista chansen att ses på länge. Hon längtar tills Zelda kommer till världen och har sagt till mig tusen miljoner gånger att jag måste skicka bilder på Zelda hela tiden. Annars kommer hon att bli jätteledsen och göra slut med mig. Haha.

Jag är så himla glad och nöjd över vår lilla babymoon trip. Allt var perfekt. Vi fick koppla av, fick ta det lugnt, fick fokusera på oss, vi fick allt som vi kunde önska oss med den här resan. Jag uppdaterar ovanligt mycket i bloggen nu också, haha. Har tid att vara social i bloggen när jag inte ”jobbar” med annat under tiden. Hoppas att ni inte blir less på mina uppdateringar för tillfällen.

Nu blir det att åka till mormor, hon har längtat efter oss och vill klappa magen. Hon sa att hon vill sjunga en lyckoramsa till Zelda. Haha, vet inte vad det är men det låter lyckosam. Det tackar vi för!

Ha en fortsatt underbar dag älskade ni 

Min manikyr och pedikyr bestod av nagelvård och behandling inga färger eller liknande. 

2 kommentarer

  1. Så skönt att fixa naglarna!

    På min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips och mycket mer!

  2. Haha jag har tänkt hela vecka hur kul det är att du uppdaterat så mycket! Tröttar gör man ju inte ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *