It’s raining man!

God morgon älskade ni, 

Waaah, vi vaknade av regnstorm idag! Det bara öste ner. Vi har haft regn här på nätterna men jag tyckte bara att det har varit mysigt, älskar att sova till ljudet av regn och åska. Det blir så himla frisk luft efteråt också, speciellt när man går ut på morgnar.

Idag är sista dagen här i Koh Samui. Vi ska äta lite frukost nu, sen ska vi passa på att njuta av resortens spa en sista gång innan vi checkar ut. Känns som att vi precis har kommit hit men nu ska vi åka igen.

Tycker ni om regn? Jag känner inte många som gör det. Jag är väl inte ensam om det? Eller? 😀 

6 kommentarer

  1. Jag kan gilla regn, men inte när det regnar precis hela tiden som här i Sverige, då blir det rätt tröttsamt ? håller dock med om att det är supermysigt att somna till det! ?

  2. Jag tycker om regn å åska. Speciellt när man ska sova.
    En lite udda grej, jag tycker om att somna när de blåser utav tusan ute. Tycker om ljudet av det.

  3. Jag älskar regn i Asien men inte i Sverige 😛 Tycker om när det är varmt och skönt men inte kallt och ruggigt 😀

  4. Jag älskar regn och åska det är jättemyisgt 🙂 min hund gillar också regn så vi brukar ta promenader i regnet, men häromdagen var det jätte kallt och snöade, regnade och blåste och hon gick ut en halv minut sen tvärvägrade hon och skulle in igen :p

  5. Jag älskar regn när det är varmt ute, som du skriver så ”rensar” det luften och det blir så friskt efteråt! Även ett väldigt mysigt ljud att somna till☔️

  6. Ska precis leta hotell på Koh samui inför vår resa i januari, ert ser trevligt ut, vad heter det? Vilken strand rekommenderar du?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *